2777
2789
عنوان

بنطرتون کدوم بهتره بخرم

197 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من خونم یک خواب‌س و باردارم 

میخوام برای بچم کمد وتخت بخرم 

تو اتاق ک تخت خودمون  هست نمیخوایم جمعش کنیم

حالا دوتا راه دارم برای خرید

کمد بزرگ از اونا که دو در هست با ویترین کنارش بخرم با ی تخت کنار مادر (تخت کودک نوزاد نوجوان جا نمیشه با کمد بزرگع) 

ی کمد کوچیک بخرم از اونا ک ی طرفش در هست ی طرفش ویترین عرض 90 با تخت نوزاد یا نوزاد نوجوان

بنطرتون از بین تخت و کمد کدوم بهتره بزرگ بخرم فعلا

خودم احساسم اینه کمد بزگتر بیشتر به درد میخوره چون بچه ام بزرگتر میشه هر روز ولباس بیشتر 

من تخت دخترم ازین مدل های نوزاد نوجوان خریدم ولی اصلا استفاده نشد 

دختر دومم که اومد فروختم تخت و‌ کمدو. تخت دو طبقه خریدم

به نظرم‌همون تخت کنار مادر الان خیلی بیشتر به دردت میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخت کنار مادر تا ۷ ماه اینا جواب میده  بعدش میخوای چیکار کتی بنظرم یک تخت کودک بگیر که ارتفاعش تنظیم بشه که تا ۲ ۳ سالگی بتونی کنار خودت بخوابونی  بعد هم اگر خواستی ببری تو اتاق خودش 

کمد هم بنظرم ویترین بدرد نمیخور یجیز بگیر کشو زیاد داشت باشه کاربردی تر 

ی خواب‌س خونمون بعد اسباب بازی هاشو تو چی بچینم؟

تو کشو ها  ویترین شیشه هم دار خطرناک تا چند ماه اول که نهایتا یک جغجغه بچه ها استفاده کنن بقیش هم که انقدر میان میریزن وسط خونه که به ویترین نمیرسه من که یادم یک سبد داشتیم آخر شب همرو جمع میکردیم میریختیم تو سبد 

اگر میخوای یک شلف بزن در حد چندتا چیز روش بزار ویترین فقط جاگیری الکیه مخصوصا برای شما که با کمبود جا هم مواجهیم 

برای تخت هم یچیز بگیر اندازه اتاقت باشه بچسبونی به تخت خود که راحت شبا بیدار شی شیرش بدی حفاظ هاش هم حتما بلند باشه که وقتی بچه راه افتاد خطرناک نباشه