2777
2789

ساعت ۹ بزارش دم در

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعتی مثل خودش شمم

ببین اگر مشکلی هست 

بهش بگو که مشکل رو بیان کنه اگر نکرد دیگه وظیفه شما نیست نازشو بکشید 

یوقتی هست مقصری خودت میدونی اون موقع اگر اومد و صحبت کرد معذرت خواهی کن 

یوقتی هست یهو خودش سرد میشه اون موقع شما هم اهمیت نده و سرد شو 

ببینه نازشو نمی کشی خودش برمیگرده 

دعا کنید برام🩷 

ببین اگر مشکلی هست بهش بگو که مشکل رو بیان کنه اگر نکرد دیگه وظیفه شما نیست نازشو بکشید یوقتی هست مق ...

منم پس مثل خودش شم اخع من همش منت کشی میکنم ت رابطه ولی این ن هیچ وقت 

یاد خودم افتادم مقصر من بودم خاستم آشتی کنم ومعذرت.. شش روز بالای سیصد تا پیامک دادم و بارها زنگ.. تا روز 7به زور ج داد.. آخرشم بیخبر رفت.. یکبار زنگ وپیام بسه.. بخاد ج میده.. دیگ بیشترش ضایس وکوچیک شدن.. مثل من نباش

ببین اگر مشکلی هست بهش بگو که مشکل رو بیان کنه اگر نکرد دیگه وظیفه شما نیست نازشو بکشید یوقتی هست مق ...

ببین اینکه گفتی قوه زنونش رو بیدار میکنی برام جالب بود

من با یک اقا پسری دوسال دوستم و البته الان از دیشب تصمیم جدایی گرفتم...۴ ماه تموم این خواهش و التماس میکرد ک من باهاش دوست بشم من خوشم نمیومد ازش ولی وقتی دیدم خیلی اصرار میکنه خواستم گاردم رو پایین بیارم ک بعد ۴ ماه رفتم دیدنش و اصلا وقتی دید منو ولم نمیکرد همش التماس میکرد ک بیشتر بمونم..رفته رفته ک عاشقش شدم همش زنگ میزدم پیام میدادم این عوض شد دیگ الان نزدیک یک ساله این نشده بمن زنگ بزنه  پیام بده یا قرار بریم همش از طرف منه منم ک میگم بریم میگ ن الان حوصله ندارم ی روز دیگ الان نزدیک دو ماه همو ندیدیم..اینا هیچی  هروقت قهر میکنم میره دختر فالو میکنه یا با دوسدخترای دوستاش گرم میگیره یا عرق میخوره این سری ک قهر کردم همه اون کارارو کرد+یک تتو خیلی گنده رو‌صورتش زد حالا میگم چرا زدی میگ وقتی تو قهر میکنی من ازخودم بدم میاد و اصلا هیچ تلاشی واسه اشتی کردن نمیکنه  دیشبم بهش بالا ۱۵ بار زنگ زدم جواب نداد فهمیدم جایی رفته و مسته  اخرم اس میداد میگفت برا نابودیت میزنم 

چیکارکنم بتونم کلا ازش دل بکنم با این تتو ک زده هیچ جوره ب هم نمیرسیم دیگه ولی من دوستش دارم 

ببین اینکه گفتی قوه زنونش رو بیدار میکنی برام جالب بودمن با یک اقا پسری دوسال دوستم و البته الان از ...

خیلی خودتو حروم کردی براش 

کاری نمیشه کرد شماره و عکس و.. همه رو پاک کن و بپذیر انتخاب اشتباهی داشتی و دردشم باید بچشی دردشو تحمل کن بهش فکر نکن و خیال پردازی هم نکن 

دعا کنید برام🩷 

خیلی خودتو حروم کردی براش کاری نمیشه کرد شماره و عکس و.. همه رو پاک کن و بپذیر انتخاب اشتباهی داشتی ...

اخه ببین هیچییی نداشت چون خوب بود اولش گفتم این خوبه نمیدونسم اینطوری میشه 

فک کنم خیانت جنسی هم کرده 

من بکارتم سرش رفت خیلی اذیتم کرد خیلی 

وقتیم گفتم میرم ی بار نگفت نرو