2777
2789

بیاین یکم جو اینجا رو عوض کنیم🤭😂

بیاین از خاطرات بامزه اشنایی با همسرتون بگین مثلا

خودم که جاست سکوت😂، مجردم و ۲۰ سالمه

والا من‌رفتم ورزش کنم همش منفی انرژی منفی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفه اولی ک دیدمش گفتم سلام خوبی درچ حالی

بدون هیچگونه شناخت قبلی🤧🤣

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

شوهرم  داداش بزرگش همسایه مادرم بود خواهرش هم محله ای 

خودشم تو کوچه منو دیده بود بعد که مامانش گفته زن بگیر 

گفته خودم یکیو میخام 

داداش بزرگه گفت تو بلد نیستی  زن خوب بگیری ما یه دختر همسایه داریم خوبه 

خولهرشوهر گفته نهههه من یه دختر بهتر سراغ دارم 

جالبه بعد دوساعت بحث هرسه تا دختر من بودم😃😃😃

آشنایی ک‌ چی بگم 

سنتی بود 

شب خواستگاری بود رفتیم اتاق باهم حرف بزنیم بعد دیگه انقد نشسته بود پاهاش خشک شده بود بدبخت😂روبروی هم نشسته بودیم یه لحظه بلند شد پاهاشو درست شع منم ترسیدم گفتم یا قرآن بلند شدم😑😂 حالا حرفا تموم نشده بود نمیخواستیم بلندشیم یهویی بلند شد ترسیدم 

الان مسخرم می‌کنه که چت بود همون شب😂😂😂

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

اخی😅❤️میگن یکی وقتی عاشق یکی میشه حس میکنه سالهاست میشناسدش، همینه دیگه😍😂

وای چقد تباه بودم

آخه در چ حالی ینی چی😬🤧

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

من بابام پایس 

ابجیم دوست پسر داشت بعد خواهرم گوشیشو داده بود دست برادرم که ۱۰سالشه اونم دیده ابجیم دوست پسر داره گوشیو داده به بابام بعد دوست پسر ابجیم از ابجیم اجازه گرفته بود واسه خواستگاری اما خواهرم گفته بود من میترسم به بابام بگم نمیگم مامانمم میگه نگو بابات اجازه نمیده حالا بابام اینو خونده با همون لحن ابجیم نوشته واییی بابام اجازه داده جمعه میتونید بیاید😍

اونم نوشته واقعااا و... بعد بابام نوشته دیگه پیام نده حتی من اگه پیام دادم چون گوشی دست بابامه اونم پیام نداد تا جمعه وقتی خواستگار اومده بود ابجیم سوپرایز شده بود 😱 اینجوریم شده بود فک میکرد داداشم بهشون گفته

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

@پسرفندوقیم‍ 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙