2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه تو ژنتیک باشه موها میریزه درسته؟!

آره عزیزم شدیدمیشه،مخصوصا که توزنها وسط سر شروع به خالی شدن میکنه واطراف میمونه ..من قبلنا وقتی سنم کم‌بود حموم عمومی میرفتم دختراشونم بعضیا اینجور شده بودن تو سن بالا ،البته همه این ژن بهشون منتقل نمیشه 

خدایا شکرت❤

آره عزیزم شدیدمیشه،مخصوصا که توزنها وسط سر شروع به خالی شدن میکنه واطراف میمونه ..من قبلنا وقتی سنم ...

اخه عزیزم میدونی من مامانم بعد پنجاه سالگی یعنی یائسگی موهاش کم شد قبلش موهاش پر بود ولی من تو ۲۱ سالگی.. اخه چرا باید تو من انقدر زود فعال بشه؟! من راستی تنبلی تخمدان دارم.. یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟؟

اخه عزیزم میدونی من مامانم بعد پنجاه سالگی یعنی یائسگی موهاش کم شد قبلش موهاش پر بود ولی من تو ۲۱ سا ...

تو این سن که خیلی زود..خوب بخاطر همین تنبلی تخمدانته ریزشت هورمونی هست .آزمایش ویتامین اینا دادی تاحالا؟ شاید ویتامینی چیزی تو بدنت کمه ..سرخود یوقت مکملی چیزی استفاده نکن..اگه چاق هم هستی وزنت درست کن تنبلی خودش درست میشه بیشتر لایف استایل مهمه 

خدایا شکرت❤

تو این سن که خیلی زود..خوب بخاطر همین تنبلی تخمدانته ریزشت هورمونی هست .آزمایش ویتامین اینا دادی تاح ...

اره فکر کن مامانم بعد پنجاه.. 

من از ۱۷.. 

دکترم به من گفت برای تو بخاطر تنبلی تخمدانه باید اونو درمان کنی.. بهم یه دارو داده میگه باید تا همیشه مصرف کنی

اره فکر کن مامانم بعد پنجاه.. من از ۱۷.. دکترم به من گفت برای تو بخاطر تنبلی تخمدانه باید اونو درمان ...

دارو همیشگی خوب نیست،بنظرم دنبال باش یه دکتر طب سنتی معروف و کار بلد پیدا کن ،مشکلت حل میشه انشاءالله

خدایا شکرت❤