2777
2789

هم حس میکنم لباس ندارم . هم وقتی میرم بازار هیچ لباسی مناسب و مطابق سلیقه ی من نیست .

اولا همه لباسا  خیلی کوتاه شدن که من اونقد کوتاه نمیخام. تا جلوی پا هم نمیخوام یچیزی حدودا بالای زانو..

(سنمم کمه) رفتم اون روز مانتو بالاخره بعد ۷ ۸ ساعت گشتن خریدم که احساس میکنم پول تو حوب انداختمو هیچ جوره نمیشه استایل کرد و مناسب هیچ جا نیست‌‌.. دلم میخواد برا هر موقعیتی لباسای مخصوص داشته باشم کاش یه با سلیقه بود باهم میرفتیم خرید.. البته هم سلیقه با من..

تو خرید شلوار هم همین مشکل رو دارم لطفا بسیک ترین مدل های شلوار و مانتو که همه لازم دارن رو میشه بگین؟یا هر کمک و ایده که میتونین بدین ممنون تون میشم❤️

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالتونه

۱۸ عزیزم

ازون طرف هم حس میکنم تیپ هام زنونه طور هست بیشتر که خب درین زمینه خیلی کاری از دستم بر نمیاد چون لباس های هم سن و سالام اکثرا بالای باسنه😂🤷‍♀️که من نه دوست دارم و نه میتونم بپوشم

یه مدل های توی بازار هستن که متاسفانه ما نمی پسندیم.الان لباس ندارم ولی توی بازار هم لباس گیرم نمیاد

دیقاااا چراااا همه چی مثل هم شده خب باید برا هر قشر و سلیقه ای تولید بشه

۱۸ عزیزمازون طرف هم حس میکنم تیپ هام زنونه طور هست بیشتر که خب درین زمینه خیلی کاری از دستم بر نمیاد ...

ببین شما که می خوای مقداری پوشیده باشی و هم  شیک باشی.شلوارای بگو خوبن.بخر.تونیک های پوشیده خوبی هستن.کوتاه هستند ولی جلف نیستن

برا جوونا و نوجوان مدل های خوبی هست. والا من با سی و پنج سال سن این لباسهای عجیب غریب برام زشته بپوش ...

با محدودیت های من نه . همونطوری که گفتم مثلا مانتوم حداقل یک وجب باید زیر باسن باشه 

لباس راحتی برای تو خونه

لباس رسمی برای جاهای رسمی مث بانک و مدرسه و ادره

لباس معمولی و عرفی برای کوچه خیابون

لباس شخصی برای زندگی دو نفره که الان بهش نیاز ندارید

رنگا و طرح های اینا رو باید جوری انتخاب کنید که نه خیلی جلب توجه کنه نه خیلی قدیمی و دمده باشه 

همچینین باید به سنتونم بخوره

کفش و صندل و دمپایی هم که بسته به نوع شلواری که میپوشی تغییر میکنه با جین معمولا اسپورت قشنگ تره

با کتان معمولا عروسی 

با پارچه ای هم پاشنه دار

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها حالا که بحث لباسه

تو گالریتون لباس مجلسی ندارین شیک و پوشیده

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
۱۸ عزیزمازون طرف هم حس میکنم تیپ هام زنونه طور هست بیشتر که خب درین زمینه خیلی کاری از دستم بر نمیاد ...

دقیقا منم ۱۶ سالمه ولی خب دوستام همه لباسای خیلی کوتاه میپوشن و بقول شما توی بازارم لباس مناسب پیدا نمیشه یه خیاط خوب مث من پیداکن تا هرجا میخوای و هرمدلی بخوای برات میدوزه 

من خودم یه مانتو اسپرت سفید دادم برام دوخت خیاطم که زیادم کوتاه نیست تا زیر رون پامه با شلوار بگ سورمه ای و یه شال سورمه ای و کفش اسپرت سفید توی تن خیلی قشنگ میشه به نظرم

موفق خواهم شد

ببین اول بررسی کن چجور مجالسی دارین و چی لازم، به مرور بخر.

مثلا خانواده هاتون تو ایام محرم و ...مجلس دارن، پس لباس سیاه لازمته، اول ببین مجلستون چجوریه و چه لباسی مناسب، یه دونه امسال بخری تا چند سال داری. 

اگر مجلس ناهار و شام یه کت و شلوار یا شومیز ساده اوکی.

یا نه مثلا اقوام روضه زنونه دارن، لباس شیکتر مشکی هم میتونی بخری.

مثلا دور همی و مهمونی با اقوام دارین، چند تا شومیز بخر .

برای شلوار رنگ و مدلی بخر که با چند دست لباس ست بشه.

مانتو ، به نظر من آدم گرون بخره ولی کم بخره، خیلی بهتر.

مامتو مهمونی و مجلسیت، با دم دستی هات سوا کن.

چند تا خیلی شیک بخر ، فقط برای مجالس و مهمونی .

ولی گفتم اول ببین ، سبک زندگی خودت و اقوامت چجوریه بعد لباس بخر.

ببین شما که می خوای مقداری پوشیده باشی و هم شیک باشی.شلوارای بگو خوبن.بخر.تونیک های پوشیده خوبی هست ...

اره ولی واقعا پیدا کردن و باهم ترکیب کردنشون خیلی سخته 

واسه همه چی موندم چیکارکنم حتی کفش

هما کفش هام یکنواخت شده اسپرت 

یکم پاشنه دار واسه سن من و این تیپ زشته نه؟