2777
2789
عنوان

بنظرتون خونمو عوض کنم یانه

89 بازدید | 6 پست

خونه همسرم طبقه بالای خونه مادرشوهرمه که خب کادو عروسیمون پدرشوهرم این واحد رو بازسازی شده و نو داد بهمون...

خانواده همسرم آدمهای خوب و بادرکی هستن تو این چندماه که‌ بعد عروسی رفتم اونجا مادرشوهرم فقط دوبار اومده خونم و‌پدرشوهرم فقط یکبار واسه تعمیر اومد بالا

اگرهم غذا یاهرچیزی بیارن بالا برامون همونجا دم در تحویل میدن ومیرن داخل نمیان اصلا

منم بعد عروسی دو یا سه بار رفتم فقط رابطم بامادرشوهرم خیلی بااحترام پیش میره وخب یکم رودروایستی هم داریم باهم،،،ولی با پدرشوهرم خیلی دوستانه ومحبت امیز رابطم

همیشه هم مراعات میکنن که سروصدا نکنن صداشون نیاد بالا مخصوصا برادرشوهرم که یه سوییت کنار واحد ما داره و خیلی از این لحاظ رعایت میکنه که رفت وامدش اذیتم نکنه

درکل از زندگی تو یه ساختمون باهاشون راضیم شاید اگر غریبه بودن مشکل پیش میومد

ولی موردی که هست من قبل از عروسی چون تو نی نی سایت میگفتن نرو‌تو یه ساختمون باهاشون بدبخت میشی به همسرم گفتم من چندماه بیشتر نمیمونم و زیریکسال باید یه خونه اوکی کنی بریم از اینجا اینوهم بدیم رهن،،،

وای الان دودلم نمیدونم پای حرفم بمونم و بریم از اینجا یاهم فعلا بمونیم تا آینده ببینیم چی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم بااینکه فضول نیستن اصلا ولی واسه مهمان که میاد میره یاخانوادم که بیان برن معذبم دوس ندارم م ...

معذب نباش.منم سر این حرفها از اونجا در اومدم پشیمونم.راحت زندگیتو بکن مثل همسایه