2777
2789

اگر سیب‌زمینی و پیاز رو توی حیاط زیر سایه بگذاری، چند نکته مهم هست که باید رعایت کنی تا خراب نشن:

۱. دما و تهویه

• حتی زیر سایه، اگر هوا گرم باشه یا رطوبت بالا بره، خیلی سریع جوانه می‌زنن یا کپک می‌زنن.
  • بهترین جا براشون خنک (۱۰ تا ۱۵ درجه) و خشک با جریان هوای ملایمه.

۲. دور از نور مستقیم خورشید

• نور باعث سبز شدن سیب‌زمینی و سمی شدنش میشه (به خاطر سولانین).

۳. نگهداری جدا از هم

• پیاز و سیب‌زمینی رو کنار هم نگذار، چون گازهایی که آزاد می‌کنن باعث خراب شدن زودتر همدیگه میشه.

۴. روش چیدمان

• توی سبد یا جعبه‌های توری/چوبی بریز که هوا ازش رد بشه، نه تو کیسه پلاستیکی بسته.
  • هر چند روز یک بار نگاه کن، اگه یکی خراب شد سریع جدا کن.

اگر توی خونه جا نداری، توی حیاط زیر سایه و جای خشک و خنک با تهویه خوب و جدا از هم بذاری، معمولاً چند هفته سالم می‌مونن. ولی توی تابستون تهران یا مناطق گرم، حتی سایه هم گاهی زیادی گرم میشه، پس طول عمرشون کمتره.

اگر بخوای، می‌تونم برات یک روش ساده بگم که توی حیاط، دمای اطرافشون رو خنک‌تر نگه داره بدون یخچال.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سیب‌زمینی و پیاز رو توی حیاط زیر سایه بگذاری، چند نکته مهم هست که باید رعایت کنی تا خراب نشن:۱. ...

ممنون 

از هم جدا هستن زیر سایه هست و اینکا روش پارچه کشیدم 

ای بابا پس باید جا وا کنم بیارم خونه