2777
2789

منم همه چیزم خارجی اصل بود با یک میلیون بیست سال پیش الان دختر خودم بخواد ازدواج کنه همه جی ایرانی میخرم اصلا هم آبروریزی نیست همون ایرانیش هم دویست سیصد حداقل درمیاد

خب اگه فامیل آنقدر براش مهمه 

فامیلاش بیان بخرن دیگه 

مردم زندگی رو تو چه چیزایی میبینن 

وضعش خوبه بخره ،نداره معمولی بخره 

خیلی سخته میکنه بنظرم 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا خوب شد زودتر شوهر کردیم جهیزیه چ گرون شد

البته برای بقیه جوونا خیلی ناراحتم واقعا خدا کمکشون کنه🥲

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

ایرانی ها جنسشون عالی بگو از بودن خودت که ایرانی ناراحتی؟ چقدر خودتحقیر تو این مملکت داریم پس این همه دانشمند چین تو مملکت ایرانی ها یخچال گاز ماشین لباسشویی های بی نظیر که ۲۰ سال ۳۰سال عمر کنه میسازن خوب از نظر بعضیا مرغ همسایه غازه

من جاش باشم ظرفشویی برنمیدارم پولشو میزارم رو یخچالیخچال و لباسشویی مهمه چی باشه،بقیه اش خیلی مهم نی ...

ظرفشویی واقعا مهمه چجور از شیفت که میاد وایسه ظرف بشوره 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

اینایی که گفتی با داماد نیس؟ داماد چی میگیره پس؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
یه میلیاردی برای اینا لازمه بگو یخچال خارجی بگیر بقیش ایرانی

خب همون یخچاله خیلی تفاوت داره 😅 وگرنه ظرفشویی لباسشویی ال جی با اسنوا خیلی تفاوت آنچنان نداره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

استارتر بگو چند تا تیکه جهیزیه رو هم پسر مهثعمولا می خره.  

این چرا همه چیز به عهده گرفته؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مارک ایرانی مگه چشه ک میگه روم نمیشه؟ بخاطر حرف مردم و به به چه چه مردم چرا باید انقد زیر قسط بره؟من ...

خب فقط ک مال مردم نیست خودشون میخوان ی عمر استفاده کنن ب نظرم کم بگیره اما عالی بگیره