2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان‌درمانی پویشی (Psychodynamic Therapy) همون شاخه‌ایه که ریشه در روانکاوی فروید و بعدش نظریه‌پردازهای دیگه داره، ولی نسخه‌ی امروزی‌ش خیلی کوتاه‌تر و عملی‌تر از روانکاوی کلاسیکه.

چند نکته مهم درباره‌ش:

• هدفش اینه که الگوهای ناخودآگاه فکری و هیجانی رو پیدا کنه؛ چیزهایی که معمولا از گذشته‌مون (به‌خصوص کودکی) شکل گرفته و الان بدون اینکه بفهمیم، روی روابط و رفتارمون اثر می‌ذاره.
  • توی جلسات، رابطه‌ی تو و درمانگر هم خیلی مهمه چون درمانگر از همین رابطه استفاده می‌کنه تا الگوهای پنهانت رو نشون بده.
  • برخلاف مشاوره‌های راهکار محور، این سبک بیشتر دنبال «علت ریشه‌ای» هست تا «صرفاً حل سریع مشکل».
  • برای کسی که می‌خواد خودش رو عمیق‌تر بشناسه و بفهمه چرا اینطور فکر/احساس/رفتار می‌کنه، می‌تونه خیلی اثرگذار باشه.
  • ولی نیاز به صبر داره؛ تغییراتش معمولا تدریجی هست، نه مثل قرص یا مشاوره کوتاه‌مدت که سریع نتیجه بده.

اگر بخوای، می‌تونم برات توضیح بدم که چطور بفهمی روان‌درمانی پویشی به شخصیت و نیاز تو می‌خوره یا نه تا راحت‌تر تصمیم بگیری بری سمتش.

من نمیدونم روانشناسم میخادباهام تیک بزنه یاچی همش اصرار داره که رابطه ات بامردان بده باید صمیمی تربا ...

برای چه مشکلی میرید پیش روانشناس؟

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..