2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از شیر گرفتن رو بگید

182 بازدید | 27 پست

سلام خوبین 

تجربه هاتون از شیر گرفتن بچه هاتون رو بگید لطفاً 

چند وقتشون بود 

یهویی گرفتید ؟

یا کم کم کمش کردید ؟

و سوال اصلی که بیشتر دهنمو مشغول کرده که وقتی بچه تو شب بیدار میشه و گریه می‌کنه و شیر میخواد چیکار کنم آروم بشه و بخوابه دوباره ؟

چند شب اذیت داره ؟ بعد چند وقت دیگه عادت می‌کنه و می‌خوابه تا صبح 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ماهکی از شیر شب گرفتم۱۶ ماهگی شیر بعد طهر قط کردم بعدش شیر اول صبح ۱۷ ماهگی شیر آخر شبو ۱۸کاملا گرف ...

ممنون 

بچه من بزرگه 20 ماهشه شیر شب هم قطع نکردم یه دفعه هم روز هم شب 

فقط کمش کردم تعداد دفعات 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

دو سالش شده بود بعد آره یهویی که نه مثلاً همین روش های قدیمی که میگن سیاه کنید اون... رو انجام دادم بعد که دید پاک میکنم ترسش ریخت بعد دیگه یهوو یی گرفتمش حلی بچم جیغ میزد و ناارومی میکرد جوری که مادر شوهرم می‌گفت اشکالی ندارند شیرش بده دیگه میبردیمش بیرون تا 

یبار به نوک سینه ریمل زدم

یبارم لاک زدم،گفتم اووف شده

هر دوتا بچه تو یه روز جدا کردم 

تا میخواستم دست بزنن الکی گریه میکردم درد دارم ،دلشون برام می‌سوخت😂

ولی خودم عذاب وجدان داشتم😔☺️

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

من اول شیر روز رو کامل گرفتم 

بعد چندوقتم شیر شب

خودم مردم برا بچه م،تا بمیرم یادم نمیره او روزا رو 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
دو سالش شده بود بعد آره یهویی که نه مثلاً همین روش های قدیمی که میگن سیاه کنید اون... رو انجام دادم ...

تا ساعت ۳ و ۴ صبح ما داخل ماشین می‌گشتیم که بچم خوابش ببره وقتی در خونه باز میکردیم دوباره گریه میکرد دیگه شیشه اش شو پر آب میکردم میدادمش جوری که الان هم که خیلی از شیر گرفتن گذشته بازم شب بلند میشه آب میخوره می‌خوابه 

بعد سعی کن خوراکی های که دوست داره تو خونه داشته باشی

غذاهای ملایم هم بپزم مثل سوپ اینا،داشته باش

دو روز اذیت میشی ولی عب نداره قانون زندگیه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

من اول شیر روز رو کامل گرفتم بعد چندوقتم شیر شبخودم مردم برا بچه م،تا بمیرم یادم نمیره او روزا رو

اره خیلی روزای حساسیه

۶ماهکی از شیر شب گرفتم۱۶ ماهگی شیر بعد طهر قط کردم بعدش شیر اول صبح ۱۷ ماهگی شیر آخر شبو ۱۸کاملا گرف ...

چجوری شش ماهگی از شیر شب گرفتید؟ دختر من یک سالش شبا برای شیر بیدار میشه اگر آب بدم مثلا جای شیر پامیشه گریه می کنه