بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دو سالش شده بود بعد آره یهویی که نه مثلاً همین روش های قدیمی که میگن سیاه کنید اون... رو انجام دادم بعد که دید پاک میکنم ترسش ریخت بعد دیگه یهوو یی گرفتمش حلی بچم جیغ میزد و ناارومی میکرد جوری که مادر شوهرم میگفت اشکالی ندارند شیرش بده دیگه میبردیمش بیرون تا
دو سالش شده بود بعد آره یهویی که نه مثلاً همین روش های قدیمی که میگن سیاه کنید اون... رو انجام دادم ...
تا ساعت ۳ و ۴ صبح ما داخل ماشین میگشتیم که بچم خوابش ببره وقتی در خونه باز میکردیم دوباره گریه میکرد دیگه شیشه اش شو پر آب میکردم میدادمش جوری که الان هم که خیلی از شیر گرفتن گذشته بازم شب بلند میشه آب میخوره میخوابه
شما دیگه یهویی نگیرید من هنوز جیگرم آتیش میگیره گریه های بچم یادم میاد شما تدریجی بگیر یعنی کم کم از تعداد دفعاتی که شیر میخوره کم کنید تا حالا از شیر گرفته بشه