2777
2789

شما اولین جای بدنتون که چاق میشه کجاست

من فقط برکت دادم به رون😂🤣🤣

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

شکم بی صاحبم 😅

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

شکم بی صاحبم 😅

بعضیا هرچی میخورن میره تو سینه و باسن شون

اینم شانس مایه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟قشنگ میشه که.من صورتم چاق میشه

کاش منم صورت و باسنم چاق میشد اخه رون خالی رو چیکار کنم😭😖

بعضیا هرچی میخورن میره تو سینه و باسن شوناینم شانس مایه

ای بابا 😔من رون و باسن ژنتیکی بزرگه ولی به خاطر شکمم و اینکه کمر درد شدم مجبور شدم برم رژیم بگیرم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ای بابا 😔من رون و باسن ژنتیکی بزرگه ولی به خاطر شکمم و اینکه کمر درد شدم مجبور شدم برم رژیم بگیرم

میخوام یه چند کیلو دیگه اضاف کنم شاید فرجی شد😂

میخوام یه چند کیلو دیگه اضاف کنم شاید فرجی شد😂

نه بابا چاقی چیه مادر همه ی بیماریا 

کاش منم صورت و باسنم چاق میشد اخه رون خالی رو چیکار کنم😭😖

خداروشکر کن.تو اطرافیانم هستن فقط از شکم و پهلو چاق میشن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

مثل منی استارتر منم فقط رون بعد شلوار که میپوشم بالای رونم چون چاقه انگار باسنم تپله ولی باسنم در وا ...

وای افرین دقیقا 

منم یه شلوار خریدم چند وقت پیش گشاد بود الان به زور میره تو پام انقد چسبون شده 

ولی در اصل باسنم کوچیکه