2777
2789

اول مرغ خوب میشورم و میذارم توی قابلمه آب جوش با پیاز و نمک 10 دقیقه بپزه تا بو و هورمونش خارج بشه 

بعد میشورمشون 

توی قابلمه دیگه پیاز رنده شده سرخ میکنم تا جایی که سبک بشه و بعد زردچوبه هویج نمک فلفل و فلفل دلمه و زرشک یا دانه انارترش اضافه میکنم و مرغ میذارم داخلش و آب میریزم 2.3 ساعت بپزه (نمیدونم مرغ چند ساعته میپزه؟)

و بعد مرغ در میارم سرخ میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذره پودر سیر هم بزن با کمی آبلیمو اگه بخوای خورشتی درستش کنی یکم رب بزن

«وقتی قلبت را بر آنچه می‌خواهی متمرکز کنی، من شروع به چیدن ستاره‌ها برایت می‌کنم. فقط انتخابت را بکن و شاهد آشکار شدن معجزه‌ها باش.» "کائنات"

فقط نمکو همیشه اخر سر بزن وگرنه سفت میشه مرغت

تو پیج های بزرگ آشپزی میگن این روش اشتباهه نمک باید اول بزنی که قشنگ مزه اش به خورد غذا بره

«وقتی قلبت را بر آنچه می‌خواهی متمرکز کنی، من شروع به چیدن ستاره‌ها برایت می‌کنم. فقط انتخابت را بکن و شاهد آشکار شدن معجزه‌ها باش.» "کائنات"

اون جوشوندن اول رو کار ندارم چون انجامم نمیدم

اما میدونی در چه صورت مرغ و یا گوشت خوشمزه میشه؟ اگه بدون آب بپزی! آب خرابش میکنه

همه اینایی که نوشتی رو با دمای کم بزار با هم تا حدی بپزش که دیگه توی دیگ مایع نبینی، بعد تازه اگه میخای رب اضافه کنه و آب

من نمیجوشونم 

وقتی مرغ میخرم ۲۴ ساعت توی آب و نمک و پیاز میخوابونم

بعدم مرغ روش های مختلف برای پخت داره اینم خوبه درست میکنی 

من یک ادویه مرغ هم دارم از جای خونه میگیرم خیلی خوبه ولی نمیدونم توش چی داره🥲😂

فقط 51 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃