2777
2789

تقریبا 20 روز قهر بودم دائم زنگ میزد پیام میداد التماسم نیکرد بهش فرصت بدم گفتم حق طلاقو باید بدی قبول کرد هنوز نیومده قراره بیاد باهم بریم حقو بده به من. باهاش تقریبا اشتی کردم مثل قبلنا گرم نیستم ولی سردم نیستم جوابشو میدم سوالی میپرسه یا قسطی داره میریزم

الان سوالم اینه اون الان باید از خوشحالی دائم زنگ بزنه پیام بده ولی زنگ نمیزنه روزی نهایت یه بار یا زنگمم میزنه زیاد حرف نمیزنه پیامم نمیده منم اصلا زنگ و پیامی نمیدم ولی خیلی سرد شده یبار بهش گفتم این جوری که داری رفتار می‌کنی بجای اینکه از دلم در بیاد اشتباهت بدتر داری پشیمونم میکنی گف بخدا فکرم درگیره حالم خوب نیس بخاطر شرایط کاری گفتم درکت مبکنم شرایط سختی داری ولی دلیل نمیشه پیگیر حالم نباشی.

دیشب انتظار داشتم وقت خواب یه پیام بده ولی نداد از صبح منتظرم پیام بدع یا زنگ بزنه اصلا خبری نیس بنظرتون چیکار کنم چ برخوردی کنم

اینم بگم چون ورشکست شدیم کارشو همه چیو تو شهر خودمون از دست داد و تقریبا فراره چون طلبکارا دنبالشن میدونم حال روحیش خیلی بده🥲

وقتی زندگی زناشویی واردِ میدون جنگ و بگیر بگیر و من و تویی بشه

عشق و علاقه هم دیگه عمیق و قلبی نیست

باید این و قبول کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از خودته سرد برخورد میکنی اونم سرد میشه

من حق دارم سرد برخورد کنم خیانت چتی دیدم ازش وقتی میخواستم بهش فرصت بدم گفتم شاید من هیچوقت نتونم گرم باشم باهات ولی بازم خیلی سرد نیستم 

خب خودت هم میدونی شرایطش اینقدر بحرانیه هم چ توقعیه داری بجای اینکه تو پیگیر حالش باشی ببینی درچه وضعیته تازه مثل تینجرا شب بخیر صب بخیر لازمی .‌‌...درک کن عزیزم درک کن

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

خب به خاطر شرایط کاریشه اینجور که مشخصه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

من حق دارم سرد برخورد کنم خیانت چتی دیدم ازش وقتی میخواستم بهش فرصت بدم گفتم شاید من هیچوقت نتونم گر ...

حالا که بخشیدی خیلی سرد نگیر خدا بزرگه

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

من حق دارم سرد برخورد کنم خیانت چتی دیدم ازش وقتی میخواستم بهش فرصت بدم گفتم شاید من هیچوقت نتونم گر ...

بخشیدن خیانت فقط تو یه سری موارد نادر جواب داده

وگرنه اکثر بخشیدنا اشتباه محضه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب خودت هم میدونی شرایطش اینقدر بحرانیه هم چ توقعیه داری بجای اینکه تو پیگیر حالش باشی ببینی درچه وض ...

من چون خیانت چتی دیدم ازش دلم ازش خیلی سرد شده ناراحتم ازش نیاز دارم یهم توجه کنه تا بتونم یکم دلم گرم بشه چون دوره ازم و هزارتا فکرو خیال میزنه به سرم وگرنه شرایطش واقعا بده میدونم 

بخشیدن خیانت فقط تو یه سری موارد نادر جواب دادهوگرنه اکثر بخشیدنا اشتباه محضه

چون خیانت چتی بود عاشقانه هم نبود یا حضوری واسه همین نمیشد بگم فقط طلاق باید بهش فرصت میدادم حداقل اطرافیان نمیذاشتن بخاطر یه پیام ول کنم

چون خیانت چتی بود عاشقانه هم نبود یا حضوری واسه همین نمیشد بگم فقط طلاق باید بهش فرصت میدادم حداقل ا ...

اگه بچه نداری

فعلا نیار

دو الی ۳ سال دیگه برو جلو ببین چی میشه

حواستم باشه شوهرت کاری نکنه باردار بشی

اگه بچه نداریفعلا نیاردو الی ۳ سال دیگه برو جلو ببین چی میشهحواستم باشه شوهرت کاری نکنه باردار بشی

نه اصلا به بچه فکر نمیکنم یعنی همه جوره شرایطش نیس این کارم ک کرد اصلا تا چند سال دیگه