2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابتو نمیدم چون تاپیک قبلی توهین کردی

من گفتم یورش کنید ینی حمله کنید ، حمله کردن کجاش مشکل داره؟ چی شد که فرهنگ غنی ایرانی ما به اینجا رسید ؟ نمیدونی اجداد ما ینی هخامنشیان چه احترام خاص و جایگاه فوق العاده ای برای زنان جنگنده و جنگاور قائل بودند

من گفتم یورش کنید ینی حمله کنید ، حمله کردن کجاش مشکل داره؟ چی شد که فرهنگ غنی ایرانی ما به اینجا رس ...

دیگه طلبکار نباش دیگه 

ادامه نده 

عنوان  این تاپیکت و درست  کردی  تموم شد 

ادامه نده که ادامه ندن 

.
واقعا برات متاسفم

برو برای خودت متاسف باش تو که جنگندگی رو برای دختر بد میدونی حتما تو زندگیت هم همیشه تو سری خور و بدبخت واقع شدی و دیگران برات تصمیم گرفتن به جای خودت

چ ربطی داره؟ هروقت خودت یورش کردی حرف بزن

من بوکسور هستم و هر روز سر تمرین یورش میکنم و هروقت هم لازم باشه از حقم دفاع کنم یورش میکنم افتخار هم میکنم هم به بدن قوی م و هم به روحیه قوی م

من گفتم یورش کنید ینی حمله کنید ، حمله کردن کجاش مشکل داره؟ چی شد که فرهنگ غنی ایرانی ما به اینجا رس ...

حتی اشکانیان بیچاره هخامنشیان رو نمیشناختن شما قرن ۲۱ ام نشستی میگی من از نوادگان هخامنشیانم انگار بعد از اون تو ۲۵۰۰ سال هر حکومتی اومده اصلا زاد و ولد نکرده تو ایران و شما خالص از همون هخامنش هستی خخخ مسخره ها

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄