2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم شرط برام گذشته بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو دادگاه وقتی دیدی قضیه انگار جدیه بگی باشه قبول فایده نداره طلاق میدم 

من پام ب دادگاه باز شه فقططط طلاق هیچ شرطی قبول نیست حتی بگی ی میلیارد میدم طلاق نده اینم گفتم بدونی چون گاوی مغز نداری پات کناره قبره فقط منتظر ی لگد منی بازم میگم اینه قبول کنی این لگدو نمیخوری خیالتم راحت منو میشناسی طلاقت نمیدم ولی اگررر پام ب دادگاه

این پیام جدیدشه

من نمیدونم مشکل از کجا شروع شده تا به اینجا رسیده 

ولی حسم از کلمات این اقا اینه که خشمگینه و لج کرده میخواد از الان حرف حرف خودش باشه چون قبلا انگار اتفاقاتی افتاده که باعث تحقیرش شده الان داره تحقیر میکنه و اینا خیلی بد روابط رو بشدت مخدوش میکنه 

مهریه رو بخشیدن در این شرایط منطقی نیست البته بنظر من حتما با مشاور خوب مشورت کن من خودم از مهریه م نمیگذرم چون حقمه و هرگز ازش کوتاه نمیام مگر نه الان با قانونهای جدید مهریه گرفتن از مردها  کار دردسرساز و بشدت طولانی هست سالی بخوان نسبت به شرایط مالی مرد ۶تا سکه نه ۱۲سکه بدن  در حالت خوبش تازه تا کی اون زن باید عمر کنه که کل مهریه رو بگیره 

نادان که مشخصه کیه‌‌..

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

حسم به ماجرا دقیقا مثل حسم به یه چاه عمیق و سیاهه

چون دقیقا یکی از عزیزانم این کار رو بدون گفتن به خانواده انجام داد

بعد ازدواج انواع زجر و تهمت و کتک و بی احترامی چشید 

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار