2777
2789
عنوان

بهترین مام ضد تعریق⁉️

325 بازدید | 34 پست

وای واقعا موندم.. چن تا مارک معمولی گرفتم اونطور تاثیر گذاری ای نداشتن.. حتی رکسانا

باز رو آوردم به ضد تعریق های عطاری، زاح سفید. جوش شیرین و.. واقعا بد نبودن ولی روزی چن بار باید تمدید کنم من؛ چون با خارج شدت کوچیکترین قطره عرق از زیر بغلم وحشتناک بوی گند میگیرم. تمدید کردن مداومش سخته

حالا میخوام دوباره یه مام  بگیرم واسه وقتی که بیرون چمیدونم مهمونی یا هر جا . که هم راحت‌تر باشه هم حداقل حداقل ۲۴ ساعت ماندگاری داشته باشه و واقعا موندم . هر کی یچیزی میگه هر مارکی میکردم هم رضایت داره هم نارضایتی

در خال حاضر بین شون و داو موندم . خواهشا اگر از ماندگاریشون و قیمتشون میدونین بگین و اگه مارک بهتری هم داشتین حتما بگین

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

من فقط از مای راضیم 

ابی رنگش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من فقط از مای راضیم ابی رنگش

بوی عرقت طبیعیه؟یا مث من وحشتناک و زود به زود؟

چقد برات ماندگاری داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی عرقت طبیعیه؟یا مث من وحشتناک و زود به زود؟چقد برات ماندگاری داره؟

اره طبیعی هست 

قبلا زود به زود بود با مام که میزنم از صبح تا شب عرق هم کنم بو نمیده 

در کل ببین صبح که بیدار شدی مام بزن 

وسط روز برو زیربغلت رو با شامپو بدن یا هر چیزی که بو میمونه بشور و مام بزن 

قبل ظهر دوباره همینکارو کن 

عصر 

قبل شام 

شب که میخوای بخوابی 

و برو دکتر و اینارو براش توضیح بده تا برات ازمایش بنویسه(اینکارو حتما بکن)

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سنگ مرداب عالیه 

بعد از حمام که زیر بغلت نمناکه  بمال  عالی 

البته میگن سرب داره حالا راست یا دروغش نمیدونم هرچند مطمئنم مام ها کم صرر نیستند اما من در مواقعی که ضروری و هوا خیلی گرمه استفاده میکنم  یعنی یه ماه آدم نره حموم بو نمیده یه چیز عجیبه 

از همین لحظه زندگی من سرشار از شادی و آرامش میشه
اره طبیعی هست قبلا زود به زود بود با مام که میزنم از صبح تا شب عرق هم کنم بو نمیده در کل ببین صبح که ...

انگار تو خود منی وای

من از خجالت به کسی. نمیگفتم این کار رو میکنم ولی روزی ده بار میرم لباس در میارم با صابون شامپو مایع دستشویی شامپو بدن و هر چی فکرش رو کنی میفتم به جون زیر بغلم! 

دکتر هم رفتم آزمایش دادم گفت مشکلی نداره طبیعیه بدنت اینجوریه

واسه همین یه مام میخوام حداقل ۲۴ ساعت راحت باشم

اره طبیعی هست قبلا زود به زود بود با مام که میزنم از صبح تا شب عرق هم کنم بو نمیده در کل ببین صبح که ...

یه مهمونی جایی میرم شب میمونم میمیرم از خجالت فرداش میگم کاش یه جا خلوت پیدا شه برم زیر بغلم رو بشورم و لباسم رو تعویض کنم!

انگار تو خود منی وایمن از خجالت به کسی. نمیگفتم این کار رو میکنم ولی روزی ده بار میرم لباس در میارم ...

نه بابا چرا نگی 

اینا نشون از بهداشت و تمیزی هست 

مای رو بخر 

ایشالا جواب بگیری 

یه مهمونی جایی میرم شب میمونم میمیرم از خجالت فرداش میگم کاش یه جا خلوت پیدا شه برم زیر بغلم رو بشور ...

نه عزیزم هر چیزی یه راهی داره 

زاج و اینا هم نزن که خیلی ضرر داره 

لباس هم فقط نخی بخر 

سنگ مرداب عالیه بعد از حمام که زیر بغلت نمناکه بمال عالی البته میگن سرب داره حالا راست یا دروغش نم ...

اتفاقا اینو حتما میخرم تو لیست هست. 

عرقت تنده و بازم ماندگاری داره؟

اینو میخرم ولی تمدید و زدن پودر یکم سخته میخوام مام هم داشته باشم برا مواقع ضروری یا وقتی خونه نبستم و..

نه عزیزم هر چیزی یه راهی داره زاج و اینا هم نزن که خیلی ضرر داره لباس هم فقط نخی بخر

قربونت عزیزم