2777
2789

مهریه یجور عرفه وگرنه خیلی ها اصلا نگرفتن یا سالی ی سکه 

حالا من عقدم شوهرم یک ماه پیش سر یک ماجرایی شرط. بر خونه اینک پیش مامانش باشم و بدون عروسی تقریبا قبول کردم اما بازم شرط گذاشته مهریتو ببخش بدون هیچی بیا سر زندگی شاید تو زندگی ادم می‌بخشید اما الان قابل اعتمادی من ببخشم اگر ببخشم منو نگه میداره اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بده ک سنگین تره

مهریه رو ببخش

بیا پیش مامانم

عروسی نگیر

بگو صبح قبل رفتنم میخوای ی دس کتکم بزن بعد برو😏😒

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

چه آتویی ازت داره؟

که اینطوری داره ذلیلت میکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

به کسی که خودش با هزار جور شرطو شروط میاد وسط

اخرشم شرطش اینه که ببخشی 

نه نمیبخشم 

شاید نخام بگیرم

ولی چون خواسته اون بوده نمیبخشم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

این ادم اصلا قابل اعتماد نیست برای زندگی.بگو دیگه چی.با خانوادت مشورت کردی و قبول کردی .ندیدی اینجا چقدر مشکل دارن پیش مادر شوهر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خب بگو طلاق بگیرم ک بهتره مهریه هم نمیگیرم 😐😐😐

مردا تازگیا منتم میذارن چون گرفتمت فلان کارم بکن

مثلا من مهریه ندارم اما بنابه شرایطی

اینایی ک شما گفتین دیگه دارن شورشو درمیارن مظلوم گیرت اوردن