2777
2789

من دیگه تقریبا اخرای دورمه 

اگه سوالی دارین با قسمت خاصی رو دوست دارین بهتون یکی بگه، بگین از معلمم بپرسم هم من یاد بگیرم هم شما

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

موفق باشی گلم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

موفق باشی عزیزم، چه متدی کار میکنی؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم..من یه مانتو شیری خریدم  از پشتم لباس زیر و لباسم پیداست ..نمیخوام همیشه  تاپ سفید بپوشم  ..میخوام هر لباسی بپوشم مشخص نباشه..به نظر شما چیکار کنم

میتونم استر با لایه چسب بگیرم یا فایده نداره

موفق باشی عزیزم، چه متدی کار میکنی؟

مولر

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

خودت جوابمو میتونی بدی فکر کنم عزیزم 

۱. کجا دوره دیدین؟ رضایتتون از یادگیری چطوره؟

۲. در یادگیری خیاطی خودت مهمی یا مربی؟

۳. خصوصی بهتره یا عمومی؟

۴. دوره چند ماهه بود؟ تو این مدت دوره‌تون شامل چی بود؟

۵. من سوزنم تا حالا دستم نگرفتم دلم میخواد بتونم لباس عروس بدوزم دوره‌های خیاطی شامل این بخشم میشه؟

۶. چه متدی رو پیشنهاد میدید و چرا؟

۷. از کجا بفهمم آموزشی که میبینم به روز هست؟

پیشاپیش از اینکه وقت میذاری و به سوالاتم پاسخ میدی ممنونم عزیزم