سلام بچه ها ،امیدوارم خوب باشید
من یک سال ونیم پیش، با وزن ۹۳ کیلو باردارشدم. ((((یادمه مادر شوهرم خواهر شوهرم خیلی خورد تو حالشون چون خواهرشوهرم براش مهم بود که بچه اون نوه اول بشه نه بچه من ، وتازه که ما عروسی کردیم اون سقط کردو مادرشوهرم از ترس اینکه نکنه من بارداربشم یکسره وقتی میرفتیم مهمونی خونشون زعفرون دم میکرد میداد که من یواشکی نمیخوردم ومیدادم شوهرم بخوره چون تو اقدام بودم تا از بارداریم مطمئن بشم وبشونم گفتم))))
تو بارداری وزنم به ۱۱۵ تا رسید وقتی که زایمان کردم شدم ۱۰۷ ،، کم کم شدم ۱۰۵ و۱۰۴, رفتم شهرستان همه با دیدنم ناراحت شدن که چرا اینقدر چاق شدم (بعداز عروسیم که چاق شده بودم ندیدنم وبعدشم باردارشدم یهو از اون تصور متوسط به خیلی چاق تبدیل شدم تو ذهنشون) وقتی برگشتم با کمک مادر شوهرم دوماه رفتم باشگاه ،( اولش گفتم زن خوبیه وقبلا اشتباه کردم در موردش ، بعد که دید من دارم لاغر میشم حسادت خودشو خواهرش و دخترش که در حسرت لاغرین گل کرد و گفت بچه رو نگه نمیدارم ) بعداز دوماه باشگاه شدم ۹۳ کیلو
،،،چندماه تواین وزن موندم وبعد با کم خوری شدم ۸۸ وبعد ۸۴ یا۸۵ وتا ۷۶ اومدم پایین وبعد رفتم مسافرت ولش کردم شدم ۸۲ ولی الان فکر کنم ۸۵ هستم چون ول کردم و خسته شدم
دوباره یکسری رفتارت از خانواده شوهرم دیدم که متوجه شدم که اونا از کاهش وزن من خیلی سوختن دوست ندارم من لاغر بشم و همه جوره میخوام سنگ بندازن جلو پاک برای کاهش وزن ،خصوصا خواهر شوهرم که تو ظاهر عالی رفتار میکرد ولی در باطن از حسادت منو میکنه ( فهمیدن این مطلب چقدر برام اذیت کننده بود که چرا آخه ممکن باهاشون خوبم ،حتی تو نیت،و ذهنم، وباهاشون صادقم))
حالا گذشته از این حرفا باوزن فکر کنم۸۵ وقد ۱۶۱ بنظرتون چند کیلو بشم خوبه ؟
از چه روشی استفاده کنم که این اضافه وزن رو کم کنم ؟
بعضیا میگن کالری شماری با باشگاه یا پیاده روی
بعضیا میگم حذف کامل کامل قندها وکربوهیدرات
بعضیا میگن کم خوری
ممنون میشم کمکم کنید.
از امروز میخوام شروع کنم ،دعا کنید برام