2777
2789

بچه‌ها، فرض کنید برگشتید به سن ۱۷ سالگی و جلوتون یه دختره که تازه داره پا به دنیای بزرگسالی میذاره… چه نصیحتی بهش می‌کنید که مسیرش قشنگ‌تر و اشتباه‌هاش کمتر بشه؟

من الان دقیقا تو همین سنم 😅 میخوام بدونم از تجربه‌های شما چی میتونم یاد بگیرم که بعدا نگم «ای کاش یکی اینو بهم گفته بود»…

بگید بی‌رحمانه‌ترین و واقعی‌ترین نصیحتی که میشه به منِ ۱۷ ساله کرد چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وقت و زمان درست استفاده کن اگه اهل درس و تحصیل هستی بخوان تا مقاطع بالا و اگه اهل کار و هنر هستی یک کلاس هنری و فنی طبق علاقه ات برو تا استقلال اقتصادی پیدا کنی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

هیچ انسانی جز خانوادت قابل اعتماد نیست برای هر آنچه که دوست داری تلاش کن و نزار هیچ چیز یا هیچ کسی مانعش بشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

حرف زیاد دارم برات بزنم

از پسرا دوری کن تا وقتی که واقعا بخوای ازدواج کنی

درست رو بخون

مهارت یاد بگیر

از چیزای ابتدایی مثل آشپزی و خونه داری تا دفاع شخصی و رانندگی و مهارت درامد ساز

زبان بخون انگلیسی به علاوه یه زبان دلخواه دیگه

خیلی مطالعه کن از حقوق شخصیت تا سیاست و جغرافیا و تاریخ

وقتت رو تلف نکن

فضای مجازی فقط باید بهت کمک کنه نباید زندگیت رو بهم بریزه

احترام پدر مادر داشته باش

قطعا تو موارد زیادی با هم اختلاف نظر دارین

و قطعا افکار اشتباه زیادی دارن

عیبی نداره

تو احترام نگهدار

در مورد خدا و معنویات و مذهبت خیلی جدی تحقیق و مطالعه کن

زیر ۲۰ سال تو رابطه ی جدی نرو

کلا تا ۲۰  احتمال وابستگی زیاده با هر کسی که باشیم فرقی نداره اون سن اوج احساساته و منطقت خاموشه و با هر کسی تو رابطه باشی بهش وابسته میشی و‌کل زندگیت میشه و ممکنه کل زندگیتو ایندتو خراب کنه 

تا قبل اینکه تکلیف دانشگاهت مشخص نشده و مستقل نشدی از نظر درامد و کار ازدواج نکن ٫شده ۴ ۵ تومنم درامد داشته باش ٫اما یچیزی از خودت داشته باش یه پولی درامدی پس اندازی بعد برو خونه ی شوهر 

تا ۲۰ فقط و فقط درستو بخون تمام تلاشتو کن یه مهارت پولساز هم یاد بگیری به مهاجرت هم فکر کن تو نمیدونی در اینده چی قراره بشه حتما زبان بخون حتتتما اونم بصورت جدی فعلا فقط درس درس درس درس خیلیییی مهمه از همه چیز مهم تره برات بعدش زبان 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

مهارت یاد بگیر.به خودت خیلی احترام بزار .حتما شاغل شو...اول خوووووب از مجردی لذت ببر بعد ازدواج کن

اهل دوست پسر و...هم نباش....ته نداره......به اندازه غذا بخور تا چاق نشی به اندامت توجه ......زندگیا لاکچری اینستا و....رو باور نکن......یه مهارت انتخاب کن و یاد بگیر  و دنبال اون رو برو....‌فیلم ترکی نگاه نکن و تمام

فیلم