2777
2789

اونی که سرشو میزاره رو بالش سریع می‌خوابه خسته نیس ...خسته اونیه که نمیتونه بخوابه 💔

هیچ وقت نمیبخشم. ازش نمیگذرم. خیلی وقته خواب راحت ندارم. من دارم تاوان هرزه بازی های شوهرمو میدم. دو ساله رنگ خوشی ندیدم. ینی تاوان میده ...

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم تاوان اون نیست... مهم درون توعه ک داری خودتو داغون میکنی و خواب خوش رو بر خودت حروم کردی

دست خودم نیس. 

نمیتونم. انگار دیگه هیچ وقت قرار نیس خوب بشم

اره ولی وقتی که تو دیگه نا امید شدی و فک میکنی قرار نیس تاوان بده.دقیقا همون موقع خدا یه بلایی سرش م ...

من شب دهم محرم بهم ثابت شد که خدا پشت منه

الان ناراحتی ک دارم واسه دلیه ک سنگ شده سخت شده 

اره ولی وقتی که تو دیگه نا امید شدی و فک میکنی قرار نیس تاوان بده.دقیقا همون موقع خدا یه بلایی سرش م ...

فقط منتظر اون لحظم. آخ ینی میبینم اون روزو

من شب دهم محرم بهم ثابت شد که خدا پشت منهالان ناراحتی ک دارم واسه دلیه ک سنگ شده سخت شده

بهتر.درسته ادم دلش میخواد ورژن قبلیشو از دست نده ولی هرچی دل سنگتر باشی موفق تری