2777
2789
عنوان

شب مادرشوهر

389 بازدید | 26 پست

شب که میشه این مادرشوهر لعنتی دیوونه میاد جلو چشمامو میگیره را اون شوهر احمق و دختر سلیطش یعنی دوس دارم خفشون کنم خب بچه ها مادرشوهرم هیچوقت منو دعوت نمیکنه و من عقدم مقلا گاهی ۶ ماه یبارم دعوت نمیکنه و منم نمیرم ها چون اجازه نمیده برم وقتیم دعوتم میکنه همش میکه سرم شلوغه از صبح یر پام و اذیتم و اینا یعنی اینکه دیگه نیا بعدش پدرشوهرمم خیلی سرم داد میزنه از اتاق بیرون نمیاد خواهرشوهم هم که دیوونس دعوام میکنه یه زنگ به ادم نمیزنن و یه وسیله از جهیزیه حتی یه پتو هم ندادن و یه تیکه طلا در حد حلقه هم ندادن حالا بنظرتون برا چیدن خونم اگه خواستن بیان یا شوهرم خواست بگه بیان چی بگم که نیان چون بخوان بیان دیگه انتطار دارن من بشینم اونا هر واری دلشون خواست بکنن اجازه هم نگیرن

حتی اگه بیان مجبورم مدامم لباس تنم باشه خب چیدن خونه با پوشش کامل سخته خب بنظرتون چطور جوابشون کنم میان دیگه میگن این مبل نمیطاره سفره پهن کنی این اتاق برای مهنون خوبه اونم بکن انبارت کلا اتاق نداشته باش این چرندیات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراباید پدرشوهرت دادبزنه سرت؟؟

چرارفتاراشون اینقد عجیبه؟؟

ینی شماکاری میکنی این‌جوری لج کردن یاکلاهمشون مشکل دارن؟؟

اول سعی کن اینارا حل کنی که اینقد واجبه...

بعد برو فکر جهیزیه چینی دختررررر

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
چراباید پدرشوهرت دادبزنه سرت؟؟چرارفتاراشون اینقد عجیبه؟؟ینی شماکاری میکنی این‌جوری لج کردن یاکلاهمشو ...

چطوز حل کنم وقتی ادمای احمقی هیتن من فقط سکوت میکنم در برابرشون هیچییی نمیگم بقیه هم بارها بهم گفتن توجه بهشون نکن ولشون کن 

یعنی جهیزیه نچینم

خوب تو خونه خودت راحت بگرد

خب حرف در میارن مهمونی اومدن خونه پدرم همسرم و پدر و مادرش و خواهرش یه شلوار سامورتی تنم بود با یه مانتو پیرهنی تا رو رونم و شال پدرش و مادرش گفته بودن این چرا اینجوری لباس میپوشه در صورتی من مانتو تنم بود

خب حرف در میارن مهمونی اومدن خونه پدرم همسرم و پدر و مادرش و خواهرش یه شلوار سامورتی تنم بود با یه م ...

یبار قاطع خودت شوهرت جواب بده وگرنه دخالت بی جا می‌کنند. ووو. باعث ناراختی

یبار قاطع خودت شوهرت جواب بده وگرنه دخالت بی جا می‌کنند. ووو. باعث ناراختی

شوهرم هم میبینه اونا گیر میدن میگه لباس پیششون بپوش حالا اینو ولش چطور جوابشون کنم اگه خوایتن بیان که میدونم برا اینکه بگن ما صاحب اختیاریم میان 

میان بعد یهو میبینی مادره میگه این فرشت خوب نیست خواهرم فرشاش قشنگه همکارم لباسشویی قشنگه به عنم توالت هم دست میزنن و گیر میدن و میخوان شکلی که دوست دارن انجام بدن و دیگه مادره مدام اه میکشه که من فلان ندارم فلان ندارم

یبار بهونه بیار دفعه های بعد چی

دفعه های بعدی که دیگه قرار نیست وسیله بچینی و عروس شدی مشکل اینجاست اینا دیگه میگن بزار خودمون همه چیو دست بگیریم من و خانوادم که بدون اونا باید خونه رو میچیدیم باید مث دیوونه اا به اونا خدمت رسانی کنیم ما وسیله پاک کنیم از کارتن دراریم اکنا تشخیص بدن خوبه یا نه و جاشو بزارن

سخت والا

خب همین میگم نزارم بیان مثلا یبار شوهرمو پر کرده بودن که جهیزیه رو خود عروس باید بره بخره تو نرو باهاش میگم مثلا اینو بهونه کنم بگم جان دلم یادته گفتی جهیزیه رو عروس باید خودش بچینه این رسم نیست ولی چیزی که رسمه اینکه خاتواده عروس فقط خونه رو بچینن به همراه پسره