2777
2789

۱۸ سالمه پشت کنکوریم تجربی

حقیقت خودم دلم ازدواج نمیخواد خیلی هدفو آرزوها دارم و مهمتر خانوادم بشدت مخالفن و میگن بالای ۲۵ سال باید ازدواج کنی 

مهم اول درس و دانشگاهته منم تو این بحثا نبودم اصلا 

یه اقا پسری هستن مهندس و باایمان خانوادمم خوششون اومده ولی مخالفن فقط حرفایی زده شده که بیان خاستگاری یا نه 

پسره رو دیدم صحبت کردم خیلی اقای متشخصی بودن و اونطوری که دیدم خیلیم یجوری انگار امید دارن و وابسته‌ن چون از فامیل دور هستن منو دیدن و خیلی خوششون اومده و گفتن حتما فقط این خانوم..

منم حقیقتش یذره دودل شدم چون نیاز عاطفی و جنسی دارم و از این اقا خوشم اومده 

به خوده اقا گفتم که صبرکنن تا چند سال اگر که منو میخوان تا بنده حداقل رشته‌ی مورد علاقمو قبول شم برم دانشگاه بعدش 

چون میدونم خانوادم مخالفن 

از طرفی نمیخوام این احساسات قاطی بشه و رابطه عاطفی شکل بگیره بین منو اون اقا 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مورد خوبیه دست دست نکن

خب مورد خوب زیاده یعنی کم نیست 

ولی کلا دوطرف علاقه داریم بهمدیگه 

ولی خانوادم مخالفن نمیدونم چیبگم چیکار کنم 

ارزششو داره بخوام تلاش کنم 

ببین تو این سن اوج‌ هورمونا و این چیزاست خب

من خودم‌ ۱۸ سالم بود به گربه ی نر هم حس داشتم

مخصوصا شما که تا این سن سرت تو درس و کتاب بوده

از من میپرسی تا وارد اجتماع نشدی یا ادمای جدید ندیدی دانشگاه نرفتی یا حداقل با چند تا خاستگارت معاشرت نکردی شرایط اوناروهم ببینی سریع بله نگو 

یا حداقل نامزد کنید یعنی محرمیت بخونید برای اشنایی در این حد عقد و ازدواج تو این سن اصلا پشیمون میشی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

سلام چون مذهبی هستید دوست ندارم اشتباه کنید میکم یک تست بدید ضرر نداره که ببینید چقدر آماده متاهلی هستید تست های مخصوص خودشو داره اگه خواستثد بکید تا جامع راهنمایی کنم الان خپابم میاد

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
سلام چون مذهبی هستید دوست ندارم اشتباه کنید میکم یک تست بدید ضرر نداره که ببینید چقدر آماده متاهلی ه ...

خیلی مذهبی نیستم بیشتر اون آقا مذهبین که از این نظر یذره اختلاف نظر داریم 

ببین تو این سن اوج‌ هورمونا و این چیزاست خبمن خودم‌ ۱۸ سالم بود به گربه ی نر هم حس داشتممخصوصا شما ک ...

نظر خانوادمم همین بوده 

که الان خامم و ممکنه تحت تاثیر احساسات قرار بگیرم 

ولی واقعا نیازا دارن اذیتم میکنن نیاز دارم یکی کنارم باشه 

نظر خانوادمم همین بوده که الان خامم و ممکنه تحت تاثیر احساسات قرار بگیرم ولی واقعا نیازا دارن اذیتم ...

منم تقریبا در شرایط شما قرار دارم با این تفاوت که خواستگارم پسر رفیق صمیمی پدرمه...

البته من هفده سالمه و این آقا هم خودش اعلام کرده منتظر میمونه تا 2،3 سال دیگه که من آمادگی آشنایی باهاش رو داشته با‌شم..ولی من دلم میخواد یه ارتباطی الان شکل بگیره..در حد شناخت بیشتر 

نظر خانوادمم همین بوده که الان خامم و ممکنه تحت تاثیر احساسات قرار بگیرم ولی واقعا نیازا دارن اذیتم ...

طبیعیه تو این سن هممون این دوران و گذروندیم 

اما تا وارد اجتماع نشدی و ادمای بیشتریو ندیدی تصمیم جدی تو این سن نگیر اشتباهه 

خانوادت درست میگن 

نامزد کنید و با نظارت خانواده ها بیشتر اشنا شید

تحمل کن نهایت یکسال دیگه میری دانشگاه خودت میبینی بعدا چقدر دیدت عوض میشه دستت تو انتخاب باز تر میشه اصن یهو ممکنه اونموقع یکیو ببینی عاشق شی و با عشق ازدواج کنی صبر کن خلاصه تصمیم قطعی نگیر

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

اگر قاطعانه متوجه شدی آدم با اخلاقی هست رد نکن کنارش درستو بخون .نباید آدم خوبو ازدست داد اتفاقا ب ...

خیلی از شخصیتشون خوشم اومد 

همیشه احترام میزارن 

خانوادگی خیلی به حرف زن توجه میکنن 

نمیدونم حالا اولشه یا کلا همینه 

خواهر من نوزده سالشه میخواد نامزد شه واقعا دلم براش میسوزهحیف از نوجونیت نیست

خودمم مخالفم دخترخالم بیست سالشه عقده همه میگن اشتباه کردی 

نمیدونم فقط یذره دودل شدم