2777
2789

امشب از اون شباییه که  انگار تموم شدنی نیست 

دارم به این فکر میکنم من که امروز کار به خصوصی نکردم جز رسیدگی به بچه ها چرا انقدر خستم  ؟ انگار کوه جا به جا کردم اگر مهر ماه برسه کارم چند برابر میشه چجور میخوام‌مدیریت کنم باورم نمیشه   پارسال رو با وجود دوقلوها چجوری گذروندم ! احساس میکنم دیگه کشش ندارم‌ بیشتر از این 

خدای من بازم صبرم بده 

فکر میکردم امسال دیگه بچه ها بزرگتر که میشن   اذیت هاشون کمتر میشه  کارم راحت تر میشه ولی اشتباه میکردم  ساعت نزدیک ۴ صبحه تازه دخترم چشماشو بست  !  چقدر خسته و کلافم  امشب زبون به ناشکری باز کردم باخودم گفتم چرا من باید انقدر سختی بکشم چرا دو قلو ....خدایا منو ببخش  شکرت به خاطر سلامتیشون 

امیدوارم فردا روز خوب و بی دغدغه ای باشه برام و برای همه 

خدایا کی بشه چشمم به این نوشته ها بخوره و بگم آخییی یادش بخیر کاش اون روزا برگرده .....

خدایا هزاران هزاران بار شکرت 

یه قل م خوابه رو تخت . یه قل خوابه رو پام تبلتم روشنه دارم زبان میخونم ، نینی سایت م هستم برنامه فردا رو هم دارم می‌نویسم از بیخوابی هم دارم میمیرم فردا ساعد ۷ هم باید برم دانشگاه 😂 خلاصه این است خواهر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم 

خداقوت مادر قدرتمند 

چندوقتشونه؟

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

منم از بخت بدم دو قلو دارم بد قلق

دست تنها 

روزی هزااار بار میگم غلط کردم گ و ه خوردم بچه آوردم 

حالم دیگه از بچه بهم میخوره 

انقد اذیتم میکنن ک دیگه حتی انگار دوسشون ندارم و بدم میاد ازشون 

روزی صد تا فیلم دارن 

هر چ هم میریم جلوتر بدتر میشه 

نمیدونم چرا بزرگ نمیشن 

یه قل م خوابه رو تخت . یه قل خوابه رو پام تبلتم روشنه دارم زبان میخونم ، نینی سایت م هستم برنامه فرد ...

عزیزم چقدر شما منی !!خسته نباشی 

خدا حفظشون کنه برات دو قلو داشتن خیییلی صیر و حوصله میخواد خییلی 

عزیزم من رفتم دکتر فوق تخصص برا بچم قطره داد یه موقع خیلی بی تابی می‌کنه بهش میدم 

همسر خودم هم دکتره میگه عوارض نداره بده بهش 

ولی من یه موقع ها که خیلی دیگه دیر می‌خوابه بهش میدم 

اگر خواستی عکسش رو می‌فرستم با دکتر اطفال بچت مشورت کن ببین اگر صلاح میدونس بده بهشون

عزیزم چقدر شما منی !!خسته نباشی خدا حفظشون کنه برات دو قلو داشتن خیییلی صیر و حوصله میخواد خییلی

قربونت برممم تازه دوتا پسر بزرگم دارم 😂💔 

زندگی که هیچوقت آسون نمیشه اونم با وجود دسته گلات ولی سعی کن یه تایمی در روز در اختیار خودت باشی که بهت فشار نیاد ...

خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه 🥰

منم از بخت بدم دو قلو دارم بد قلقدست تنها روزی هزااار بار میگم غلط کردم گ و ه خوردم بچه آوردم حالم د ...

حق میدم بهت دو قلو داشان اونم دست تنها خییلی کار سختیه خدا قوت عزیزم 

مگه میشه مادری بچه هاشو دوست نداشته باشه شما فقط خسته ای 

انشالا بزرگ میشن میشن همدم  مونس و کمک حالت هنه ی این خسته گی هامونو میشوره و میبره 

چند وقتشونه ؟