2777
2789

18 سالمه 

بابام شدیدا بد دل و روانیه 

داشتم ب دوستم ویس میدادم چپ چپ نگام میکنه به مامانم میگه معلوم نیست با کی داره حرف میزنه حتما ی پسر معتاد گولش زده 😭😭😭😭

منی ک تو عمرم با پسر دوست نبودم(فقط ی بار ت مجازی دوست بودم در چارچوب خودش) 

بهم انگ هرزگی میزنه با اینکه اصلا بیرون هم نمیرم و کاری نمیکنم قبلنا بهم میگفت تو اخرش ج.. نده میشی 😭😭😭

من کلا عادت دارم ب شب بیداری و اهنگ غمگین گوش دادن(اکثر شبا زیر پتو گریه میکنم) 

بابام بهم میگه تو شبا فیلم خاک برسری نگاه میکنی ک نمیخوابی اخرش ی بلایی سرت میارن 😭😭😭😭

این از خدا نمیترسه همچین تهمتایی به من میزنه؟؟؟ همیشه باید ریخت نحسشو تحمل کنم سرکارم نمیره بیس چاری خونه ست 

میدونم راه حلی نیست واسه درد دل نوشتم خیلی دلم پره دارم میمیرم ای کااااش ی جایی رو داشتم برم تنهایی داد بزنم گریه کنم 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر بیشتر گارد بگیری بدتر میکنه 

خنثی رفتار کن

ب خودت اگه شک نداری هروقت از این تهمتا زد ب تخمت بگیر ببخش انقد رک میگم 

پدر منم خیلی سختگیری و یکم بد دله ولی از وقتی کم اهمیت دادن ب حرفاش وضعیتم بهتر شده