2777
2789

سلام قشنگا اگر حدودا هم سن و سال منین بگید تو کدوم مرحله از زندگی هستید،میخوام بدونم جای درستی ام یا نه همش فکرمیکنم عقبم از زندگی

کارشناسی مدیریت صنعتی ام منتظرم مدرکم بیاد برم کاردولتی، آنلاین شاپ اکسسوری دارم که متاسفانه پیجم از یجایی به بعد دیده نشد و مجبورم پیج جدید بزنم، تو رابطم و قصدمون جدیه و منتظریم یه مقدار شرایط اوکی ترشه..

میخوام بعد مدتها کلاس زبان و شروع کنم دوباره زبانم خوبه ولی حرفه ای ترشم،کلاس کامپیوتر برم اکسل رو کامل یاد بگیرم بقیرو بلدم

شما کدوم مرحله از زندگی هستید؟

پیشنهادی دارید بهم بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه موفق باشی

من فعلا دانشجوعم همین و بس

اونم تازه مشکل برام پیش اومد

توی رابطه نیستم اصلا

کلا فعلا موفقیت زیادی نداشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سلام معلم زبان هستم پنج سال ازدواج کردم و یه نینی از دست دادم یه نینی الان دارم انشالله با دعای خیرت ...

ای جانم قشنگ من🥹 موفق باشی بسلامتی ایشالا خوش قدم باشه و صحیح و سالم به دنیا بیاد

خیلیم جلویی از نظر من ایول بهت

من ۲۲ سالمه هنوز لیسانس ندارم ترم شیشم دانشگاه میرم فقط و تو عقدم الان همینننن نه درآمدی داشتم تو این سن نه هیچی من احساس کمبود میکنم بیشتذ😭😂

عالیه موفق باشیمن فعلا دانشجوعم همین و بساونم تازه مشکل برام پیش اومدتوی رابطه نیستم اصلاکلا فعلا مو ...

همچنین قشنگم امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه اگر سوالی داشتی ازم بپرس درحد اطلاعاتم راهنماییت میکنم🩷