2777
2789

به غیر مانستر همه اینایی که گفتیو دوس دارم😂😂 اورئو هم دوست دارم مخصوصا توت فرنگیش تابلرون هم خوبه و عشق من کیندر 🥹

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا تست نکردم

کیندر مدل کریسمسشو بگیر هم خیلی خوشگله هم باز میکنی حالت سورپرایزیه عاشقشم بااون کیندر که عکس بچه روشه

یدونم بود بیسکوئیت نوتلا اونم خیلی خوشمزه بود 

واااای نمیدونم شماچجوری نودل دوست دارین من اونسری یکی خریدم باطعم گوشت اسمش میادحالت تهوع میگیرم

طعم مرغ بخر عالیه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

واااای نمیدونم شماچجوری نودل دوست دارین من اونسری یکی خریدم باطعم گوشت اسمش میادحالت تهوع میگیرم

عزیزم حتما اون نودل ایرانی بود یبار نودل کره ای بخر ببین چیه البته بهت پیشنهاد میکنم سس قرمزش رو نریزی😂😂

بچه ها سس نودل کره ای که خیلی تنده نگه دارید و هر دفعه به نودل ایرانیاتون بزنین چون حیلی تنده من چند قطره میرنم هم خوشمزه میشه هم تندیش به اندازست هم به صرفس😁

عزیزم حتما اون نودل ایرانی بود یبار نودل کره ای بخر ببین چیه البته بهت پیشنهاد میکنم سس قرمزش رو نری ...

بابا ایرانیا هم خوبن خدایی شف هو‌ یه مدل چیلی داره خوشمرست واقعا