2777
2789

بچه ها من حقیقتا چهرم زیبا نیست. اما زشتم نیستم. بنظرم اگه نچرال ارایش کنم بهتره یا یکم رنگ و لعابشو بیشتر کنم؟ البته میرم ارایشگاه اما میخوام بدونم به ارایشگر چی بگم. زیر چشمام چروک داره🤕🤕🥺

میکاپ و شینیون برای همراه حدودا چقد در میاد؟

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عیبای صورتتو اوکی کنه و ارایشت لایت باشه حتما اصلا شلوغ نکن صورتتو و ارایش غلیظ نکن همه چی ملیح به اندازه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

عروسکی خوبه چهرتو یچه تر نشون میده خوشگلم میییشی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مدیوم خوبه

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

من دیروز پرسیدم میکاپ از 4تومن شروع می‌شد شینیون از 1🙄

وای خدای من شهریورعروسی خواهرزادمه بااین قیمتانمیدونم برم اصلامعلوم نیست خوب دربیام یانه تصمیم گرفتم یکم لوازم آرایش مارک بگیرم خودم میکاپموانجام بدم فقط شنیون برم آرایشگاه

وای خدای من شهریورعروسی خواهرزادمه بااین قیمتانمیدونم برم اصلامعلوم نیست خوب دربیام یانه تصمیم گرفتم ...

والا منم کلی وقت بود حتی برای اصلاح نمی‌رفتم دیروز هنگ کردم 

مش موهام رو 6و نیم می‌گفت 🥴