2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست

انشالله عالی بشه و با خوشحالی برید سر خونه زندگی تون 

سعی کن لذت ببری و استرس رو کنترل کنی با برنامه ریزی خوب میشه همه کار کرد و مواظب مزون عروس باش که مال خود اون شخص باشه و نرن از یه جای دیگه بیارن لباس ها رو آماده و سرت رو کلاه بزارن و راجب آرایشگاه هم قرارداد ببند و مبلغ رو تعیین کن که بعداً نزنه زیرش و پول بیشتری بگیره 

همه پول رو از اون اول نده 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی بیخیالین منم عقدم ولی استرس عروسی از الان باهام خیلی سخته عروسی گرفتن خدش بحالت

🥲😂👍🏼

تاحدودی بیخیالم اماخب نشدکه بشه ازکیه به فکرشم

شوهرم هی میگفت دست نگه دار میخواستیم رزروکنیم جنگ شد بعدهی دیگه موندشوهرم گفت خونه بخرم بعدجشن بگیریم خونه نشدبخریم گفتم جشن بگیرم بعدابریم خونمون

جدی چ جالب😍🥲شماهمه کاراتون روکردین یامثل‌منین؟

فقط تالار و‌لباس عروسو اوکی کردین

هنوز درگیر اماده کردن خونمونیم

نه اهنگ انتخاب کردم

نه کلاس تانگو رفتیم

استرسی ام شدددیددد

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

فقط تالار و‌لباس عروسو اوکی کردینهنوز درگیر اماده کردن خونمونیمنه اهنگ انتخاب کردمنه کلاس تانگو رفتی ...

میدونی من آهنگام روتقریباانتخاب کردم آهنگ تک عروس وآهنگ دونفره وآهنگ تانگوروانتخاب کردم یه پیجی دادم برای باتوجه به آهنگ طراحی کردرقص رو تاحدودی رقصم باهاشون تمرین کردم اماخب تانگومونده اون روبایدیه هفته آخرتمرین کزد

🥲😂👍🏼تاحدودی بیخیالم اماخب نشدکه بشه ازکیه به فکرشمشوهرم هی میگفت دست نگه دار میخواستیم رزروکنیم ...

انشالله که خوشبخت بشی عزیزم برای منم دعا کن مشکلاتمون حل شه زودتر عروسی بگیریم

مبارکه بسلامتی ایشالا خوشبخت شید..فقط ی سوال چرا اون تاریخی انتخاب کردید وقتی هنوز کاراتون انجام نشده؟و اینکه میزاشتید یکم بیشتر بگذره ک هوا رو ب خنکی بره البته اگه شهرتون گرمه

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)