2777
2789
عنوان

با عالم و آدم خوبم جز خواهرم

651 بازدید | 51 پست

من ذاتا آدم دل رحم و مهربونیم 

اما تا وقتی که کسی جز خواهرم مقابلم باشه 

مثلا عاشق داداشمم با مامان و بابا و اینا هم خوبم 

اما نمی‌دونم چرا اصلا خواهرمو دوست ندارم 

و خیلی خیلی عذاب وجدان دارم 

من بچگی بابام باهام رفتار خوبی نداشته 

الان که نگاه میکنم دقیقا همون طوری با خواهرم رفتار میکنم 

خیلی عذاب وجدان دارم 

اما رفتارم اصلا

دست خودم نیست 

خرم غمی که مایه چندین هنر شود ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه به هم نمیخوره خلقیاتتون. من و خاهر بزرگگم شدیددد هاشق همیم. ولی طفلک کوچیکه نمیدونم چرا آیمون تووی جوب  نمیره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

طفلی خواهرت معلومه خیلی از تو ضربه میخوره 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

سلام گلی

خب چیزی که مشخصه این شیطون داره موش میدوونه

با یه مشاور صحبت کنی خوبه. 

شاید  پدرت به خواهرت محبت بیشتر داشته و واسه همین این حسو داری

اگر کلا پدرت سرده ، پس خواهرت هم نیاز به دلسوزی داره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

من بدترین حرفارو ازش شنیدم گفتم بچس تفاوت سنمون دو سال من بزرگترم اون‌منو کتک میزد😂

اما گناه داره روزی میرسه که میخوای همه مشکلات و بدبختیا مال تو باشن اما خواهرت اشک به چشمش نیاد

چرا خب

از بچگی خیلی زیاد منو باهاش مقایسه کردن 

که اون خوشگل تره و فلان 

محبوب کل فامیلم‌ هست 

و البته بابام که اصلا منو دوست نداشت 

خیلی دوسش داره 

من بدترین حرفارو ازش شنیدم گفتم بچس تفاوت سنمون دو سال من بزرگترم اون‌منو کتک میزد😂 اما گناه داره ر ...

بخدا دوسش دارم 

خیلی آینده و زندگیش برام مهمه 

اما اصلا رفتار و حرفام باهاش خوب نیس 

باهاش مهربون باش خواهر یعنی تمام دنیا 😭😭

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

سلام گلیخب چیزی که مشخصه این شیطون داره موش میدوونهبا یه مشاور صحبت کنی خوبه. شاید پدرت به خواهرت م ...

اهوم دقیقا به همین خاطر برخلاف من که اصلا دوست داشتنی نبودم از دیدگاه پدرم 

اون فوق‌العاده محبوبه پیش بابام