2777
2789

دنبال سیاست زرنگ بازی ودورویی

دوست همسرم وضع مادیش خوبه بعدیه خونه 3طبقه داره 2طبقه اش خالیه طبقه اولش خودشون زندگی میکنن

شوهرم به دوستش گفته بودکه مابیایم یه طبقه ازخونتون روبگیریم که چون زنم رومیارم شهرغریب هم هستش اگه یه وقتی من نبودم خانوم توهستش وهرچقدرهم بریم بنگاه گفتش اجاره اش هست اجاره میدم 

هیچی دیگه دوستشم خیلی خوشحال شده بوده گفته چی ازاین بهتره

بعدخانوم دوست همسرم هم بامن دوسته رفتیم چندباری باهم دیگه مسافرت آدم خوبیه اماخیلی باسیاست

هیچی دیگه تادوست همسرم رفته خونه بازنش صحبت کرده نظرش فرق کرده بعدهمسرم بهش گفته چیشدگفته هیچی حاجی یعنی باباش قبول نکرده 

درصورتی که شوهرم بابای دوستش روکامل میشناسه میگه همچین آدمی نیستش وازخداشه میگه زنش پرش کرده گفته نه حالاعلتش رونمیدونم چرا2طبقه روهمینطورخالی میخوادنگه داره نزاشت ماام بیایم ازچی میترسه زنش نمیدونم

زنش خیلی سطح پایین ترازدوست همسرمه

یعنی ازخانواده خیلی فقیرین درمقابل دوست همسرم خیلی خیلی پولدارت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازتون خوشش نمیاد

اگه ازم خوشش نمیادچراهرسری ازخداشه پامیشه باهام میادمسافرت تونمیدونی چیزی که نشون میده خیلی فرق داره لونحوری که اون نشون میده. وحرف میزنه وازم تعریف میکنهدوخوبه باهام بااینکه خونش خالی باشه نخوادمابریم عجیبه ظاهروباطنش یکی نیس

چرا فکر میکنین باید قبول کنن؟

چرانبایدقبول کنن خونه خالی کرایه میدیم مشکلش چیه اگه مشکلی داره باهام چرایکسره ادعای دوستیش میشه وحرفای خوب وتعریف وفلان وهرسرس مسافرت پامیشه میادباهام هرجامسافرت میخوادبره میگه که ماام بریم یا..

از تو واخلاقت ترسیده خونشه قرار نیست به خاطر دوستی سواستفاده کنید

چ سواستفاده ای

هزارتادیگه خونه بهترمیتونیم اجاره کنیم پول میدیم نمیخوایم که بریم مفت بشینیم

فقط چون گفتم پیش هم دیگه ایم منم شوهرم بعضی‌وقتاشبانیست ومن اون شهری که میخوام برم غریبم گفتم‌اوناباشن خوبه

ببخشیداگه ازاخلاقم ترسیده پس چرایکسره مسافرت پامیشه باهام میادهرجابگم میادیکسره حرفای خوب وتعریف وفلان

آدم دوروریی هستش 

اون زن عاقل با همون چندتا دیدار ذات تورو شناخته نزاشته بری اونجا . قشنگ نوع کلامت و متنت افکارت نشون ...

بیشترازچندتادیداربوده چندین بارمسافرت رفتیم 

هرسری بعدش پس چرامیومده باهام مسافرت

چراحرفاش چیزه دیگه ای میگه که اره دوسته وفلان

ولی واقعیت چیزه دیگه ای معلوم نیس چی توذهنشه

بیشترازچندتادیداربوده چندین بارمسافرت رفتیم هرسری بعدش پس چرامیومده باهام مسافرتچراحرفاش چیزه دیگه ا ...

واقعیت شخصیت شماست . خونه خودش ملک خودش اجاره نداده سریعععع ردیف کردی اره زنش سطح پایین اره زنش فقیر اره معلوم نیست چرا دو طبقه خالی نگه داشتن .

واقعیت شخصیت شماست . خونه خودش ملک خودش اجاره نداده سریعععع ردیف کردی اره زنش سطح پایین اره زنش فقیر ...

برامن مهم نیس اجاره نداده که نداده گفتم قبل ترم هزارتاملک بهترهستش برای اجاره

ولی ذات واقعی اون آدم‌روشناختم که ادعای دوستیش میشه

دوست واقعی بودازخداش بود دوروعه

بعدشم زنش فقیربوده الان به یه پول وپله ای رسیده چیزی که واقعیته اینه وعذاب میکشه تونمیدونی چقدرعذاب میکشه همش میترسه یه وقت شوهرش روازدست بده

چقدر شما حس حسادت و دخالت میدی. واقعا کار درستی کرده اجازه نداده بری اونجا

حسادت چیه من به یکی حسادت میکنم که ازخودم‌ بالاترباشه لااقل😂

شمام حرص نخورذات اون آدم رونمیشناسی نمیدونی