ی زمین با موقعیت خوب توشمال یا ی اپارتمان اطراف تهران ؟؟اینم اضافه کنم خودم میگم اپارتمان خوبه میدم اجاره ی مبلغی برام کمک خرج میشه ولی شمالم دوسدارم هرچند میدونم دیگه فعلا تاچندسال نپیتونم توش چیزی بسازم چون صفر صفر میشم
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حق باشماست اما زمینی ک میگم موقعیتش خ خوبه مجاور ویلا یکی ازاشناهاست همسرم میگه خوبیش اینه ینفر اونجا هست ک حواسش باشه چون واقعا نگه داری از ویلا شرایط خاص خودش داره
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی