2777
2789
عنوان

دخترم وزنش کمه خیلی کم دردمو به کی بگم من

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 33 پست
دخترم چیو دوس داره اخه هیچی دوس نداره برای خوردن جز مثلا چیزای ترش والا گوشیمو میدم بهش بازی نصب کرد ...

میدونم مجبوری ولی گوشی زوده 

من بچمو میبردم مثلا دم شیر آب بازی کنه قاشق قاشق بهش غذا میدادم یا با ی اسباب بازی سرشو گرم میکردم

کم کم علاقه مندی هاشو پیدا میکنی نگران نباش 

دخبرت چند کیلوئه؟دختر منم ۷ ساله ست ۱۶ کیلوئه، اینقد نگرانشم

۱۸ کیلو قدش بلنده

هیچ چاق نمیشه عین مارمولک

من که خسته شدم دکترم میبرم میگه بچه نارس ۱۷۰۰ای بیشتر توقع نداشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخبرت چند کیلوئه؟دختر منم ۷ ساله ست ۱۶ کیلوئه، اینقد نگرانشم

وای منم دخترم داره ۷سالش میشه ده روز دیگه قدش چون بلند هست اصلا دیده نمیشه که ۲۳کیلو هستش و همش اطرافیانم حتی همسرم میگه چرا به بچه چیزی نمیدی بخوره چرا لاغره بخدا دخترم گوشت به هیچ عنوان نمیخوره حتی اگه خودم رو بکشم،بنظر شما چیکار کنم که برای پروتئین بدنش منم خیلی نگرانم

۱۸ کیلو قدش بلندههیچ چاق نمیشه عین مارمولکمن که خسته شدم دکترم میبرم میگه بچه نارس ۱۷۰۰ای بیشتر توقع ...

دخترم قدش ۱۱۷😔هم لاغره هم کوتاه

به شدت بد غذاست،هر کی هر دارویی بگه براش میخرم بی فایده ست