2777
2789
عنوان

دوستم خیلی درد داره

208 بازدید | 11 پست

پاهاش درد میکنه ۲ ساله تا اب نخاشو کشیدن ولی نفهمیدن چشه درمان روش جواب نمیده . اینسری رفته یه دکتر دیگه اون انگاری فهمیده و دستور بستریداده  ولی بازم  خوب نشده ...

چه دعایی براش بخونم ...بچه کوچیک داره  خیلی اذیته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه رواتیسم ندارن؟دردش از پاهاش روع شد یا استخوان قسمتای دیگه مخصوصا دست ها هم درد داشته؟

والا دقیق نمیدونم همیشه پاهاش خصوصا کف پاش درد میکنه اینسری ۴ ماه دارو روماتیسم خارجی خورد ولی تاثیری نکرد 

والا دقیق نمیدونم همیشه پاهاش خصوصا کف پاش درد میکنه اینسری ۴ ماه دارو روماتیسم خارجی خورد ولی تاثیر ...

بهش پیشنهاد کن یمدت لبنیات و گوشت گوساله رو حذف کنه 

مکمل ویتامین دی و کلسیم در صورت کمبود توی ازمایش مصرف کنه

بهت قول میدم بی تاثیر نیست

البته اگه میگید عفونت که تو اولین ازمایشا باید مشخص میشد،عجیبه تازه متوجه شدن…که درمان انتی بیوتیک و تجویز پزشک شون رو حتما انجام بدن ولی بعنوان مکمل اینکارا رو هم بگید بکنن 

بهش پیشنهاد کن یمدت لبنیات و گوشت گوساله رو حذف کنه مکمل ویتامین دی و کلسیم در صورت کمبود توی ازمایش ...

والا عکس هسته ای نشون داد عفونته . ممنون از کمکت  انشاا که هم‌دوست من خوب بشه هم شما به مراد دلت برسی

والا عکس هسته ای نشون داد عفونته . ممنون از کمکت انشاا که هم‌دوست من خوب بشه هم شما به مراد دلت برس ...

انشالله خوب بشه عزیزم

به هر حال سردیجات التهاب رو زیاد میکنن و اگه اینا رو حذف کنه مثل درمان حمایتی در کنار درمان داروییش عمل میکنه