2777
2789
عنوان

مانتوم

1323 بازدید | 38 پست

بچه ها دیروز یه مانتو خریدم 160..بلنده تا مچ

قشنگه ...خوشم میاد ازش ولی پارچه اش میچسبه به پام ...یعنی الکتریسیته میشه

اونجا به فروشنده گفتم..گفت آهار داره بپوشی درست میشه ولی مامانم میگه نه تنها درست نمیشه بلکه بدتر هم میشه

بنظرتون ببرم پس بدم با میشه کاریش کرد؟

برم میادبرم التماس کنم که پس بگیره

من ی مانتو داشتم اینحور بود انداختم لباسشویی درست شد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این شیفونای زیر لباس عروس زیرش تنت کن دیگه نمیچسبه😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ