ببینید خانما یه تاپیک راجب رنگ کردن موی خواهر زادم که ۶ سالشه زدم چون من رنگ کردم یهو بچه دلش خواست ولی خب راضی شد رنگ نکنم و یه بافت رنگی براش بزنیم و قشنگ قید کردم فقط یه تیکه از موهای پایینش نه کلش نه همش
خیلیا اومدن و گفتن این بچه امروز این کارا رو کنه فردا پسر میاره خونه و حرفاشون واقعاا برام تلخ بود چرا؟؟؟؟ و کمم نبودن این افراد
خب اینکه به یه بچه ۶ ساله این چیزای کثیف رو چسبوندین خیلی زشته خیلی دارکه
ولی چرا این پیش داوری رو راجب این دخترا دارین ؟؟؟
دختری که مو رنگ میکنه به خودش میرسه بیرون میره کافه میره یا حتی مسافرت با دوستاش میره دختر مشکل داری هست ؟
من یه رفیق دارم تنهایی با دوستاش شمال رفته اصفهان رفته مشهد رفته همه جا رفته اتفاقا دوران راهنمایی مو رنگ میکرد به خودش میرسید
باورتون نمیشه این دختر ۵ وقت نمازش قضا نمیشد یدونه دوس پسر نداشت عاشق پسر عمه اش بود به این عشق یخ طرفه و عشق بچگیش اینقدر وفادار بود که بعضیا به شوهر چندین سالشون نیستن
و برام خیلی عجیب و جالب بود که این دختر چرا اینقدر ماهه در عین حال که خیلی آزاده خیلی نجیبه
و خیلیا رو هم دیدم ظاهر خیلی خوبی داشت ولی مدرسه رو میپیچوندن با دوس پسرشون میرفتن بیرون در کل ربطی به پوشش افراد نداره خوب بودن یا بد بودن
پیش داوری هاتون رو بذارین کنار آدما رو از درون بشناسید نه از بیرون
(بعضی از آدم ها زیر سنگینی حجاب هم وقیح اند، بعضی از آدم ها با پریشانی موهای شان هم نجیب. یادت باشد وقاحت و نجابت در ذات آدم هاست)