2777
2789

سلام خانوما کسی اینجا برای کیست و اقدام بارداری و چاقی متفورمین ۱۰۰۰ خورده من یه هفته دارم میخورم بعد ناهار حالت تهوع شدید و اسهال شدم چیکار کنم بخورم یا نخورم واسه شما هم اینجوری بوده یانه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوردم مشکلی نداشتم،یه ماه بعداز مصرف باردار شدم

خدارشکر منم دلم میخاد باردار بشم یه ساله اقدام کردم هنوز نشدم الان فهمیدم تازه کیست دارم شما مشکلت چی بود که میخوردی 

خدارشکر منم دلم میخاد باردار بشم یه ساله اقدام کردم هنوز نشدم الان فهمیدم تازه کیست دارم شما مشکلت چ ...

تنبلی تخمدان و قندخون بالا

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

شما اسهال نشده بودی ؟

یادم نیست فکر نکنم،اوایل شاید یکم شکم درد داشتم ولی مشکل خاصی نبود،دیگه مجبور بودم بخورم قرص خوبی بود زود جواب داد

یادم نیست فکر نکنم،اوایل شاید یکم شکم درد داشتم ولی مشکل خاصی نبود،دیگه مجبور بودم بخورم قرص خوبی بو ...

باشه ممنون عزیزم پس منم قطعش نمیکنم میخورم چاره ای نیس شاید هم بخاطر اینکه سرما خوردم دارم با این قرصای سرماخوردگی میخورم اینجوری شدم انشالله منم جواب بگیرم ممنونم

باشه ممنون عزیزم پس منم قطعش نمیکنم میخورم چاره ای نیس شاید هم بخاطر اینکه سرما خوردم دارم با این قر ...

انشاالله