2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059382 بازدید | 355309 پست
سلام عزیزدلم خداروشکر بد نیستیم آره هفته 26 من سونو انجام دادم چطور مگه؟

انالی عزیزم تک رقمی شدن تیکرت مبارک😘

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انالی عزیزم تک رقمی شدن تیکرت مبارک😘

قربونت بشم عزیزدلم

ان شالله بزودی خودت هم تک رقمی میشه تیکرت

2روزه خیلی بی حال و بیجون شده بدنم...معده م هم بهم ریخته...بادگلوهای گوگردی میزنم خیلی حال بدیه....اشتهام کم شده...شوهرم هم سخت مسموم شده...خلاصه حال و روز خوشی نداریم...برام دعا کن عزیزم

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
طناز-مريناز-آينده عزيزم ممنونم از جواب تون اروم شدم هفته گذشت بدترين روزا رو سپري کردم سه شنبه رفت ...

وااای عزیزم چقدر استرس کشیدی من کاملا درکت میکنم.ان شالله به حق این ماه عزیز نی نی صحیح وسالم میاد بغلت نگران نباش وبه خدا توکل کن وزود زود ایه الکرسی بخون که خیلی دل ادمو آروم میکنه.استرس خیلی بده هم واسه نی نی هم واسه خودمون ولی متاسفانه منم خیلی روزهای پراسترس گذروندم.

خدایا پناهم باش....
خداروشکر عزیزم  دیدی گفتم آروم باش همه چی درست میشه؟ خیالت راحت حتما عمل میکنه فقط از اول سخت ...

مرسی عزیزم زنده باشی الهی ان شالله به همه آرزوهات برسی اعظم جون.

خدایا پناهم باش....
مرسی عزیزم زنده باشی الهی ان شالله به همه آرزوهات برسی اعظم جون.

مرسی شهلا جونم 

ان شاءالله بسلامت گل پسرتو بدنیا میاری و صحیح و سالم بزرگش میکنی و دامادش میکنی 

مواظب خودت باش عزیزم 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
طناز-مريناز-آينده عزيزم ممنونم از جواب تون اروم شدم هفته گذشت بدترين روزا رو سپري کردم سه شنبه رفت ...

الهی 

عزیزم 

ان شاءالله ادامه روزهات سرشار از خوشی باشه واست و گل پسرت رو صحیح و سالم بغل بگیری بوقتش 

عزیزم آرامشت رو حفظ کن و به گل پسری استرس نده 

دیگه کم مونده بیاد بغلت و خیالت راحت بشه 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام صبحتون بخیر دوستای گلم امروز آنومالی دارم لطفا برای سلامتی دخترم و خوب بودن سونو برام یه صلوات ...

ان شالله که همه چی خوبه کیاناجون وفرشته کوچولو صحیح وسالمه.

خدایا پناهم باش....

بچه ها من نمیدونم چرا انقد از پره اکلامپسی میترسم 

دیشب اصلا خواب خوبی نداشتم وبیشتر شب رو بیدار بودم تا صبح 

الان چشمام خیلی پف کرده نمیدونم از بیخوابیه یا چیزدیگه😖😖

ان شالله که همه چی خوبه کیاناجون وفرشته کوچولو صحیح وسالمه.

فدای تو مهربونم

هزار ماشالا تیکرت به جای خوبی رسیده

خدا رو صد هزار مرتبه شکر

یاد روزای اولی می افتم که اومدی تاپیک و کلی نگران بودی قربون خدا برم که حواسش به مصلحت همه ی بنده هاش هست.

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
قربونت بشم عزیزدلم ان شالله بزودی خودت هم تک رقمی میشه تیکرت 2روزه خیلی بی حال و بیجون شده بدنم... ...

آنالی جون تو خودتو خیلی خسته میکنی بیشتر مراقب خودت وارش کوچولو باش حالا از این به بعد سوزش سردلم اضافه میشه که خیلی بده واقعا تحمل کردنش سخته اما باید این روزهارو بگذرونیم دیگه.زیاد نمونده تحمل کن ان شالله وقتی آرشت اومد توبغلت همه این سختی ها یادت میره.😍😍😍

خدایا پناهم باش....
فدای تو مهربونم هزار ماشالا تیکرت به جای خوبی رسیده خدا رو صد هزار مرتبه شکر یاد روزای اولی می اف ...

مرسی عزیزم آره خداروصدهزارمرتبه شکر که منم این روزها رودیدم اون روزها باورکردنش سخت بود برام همش فکر میکردم خدای نکرده نی نیم خیلی زود بدنیا میاد وباید مدتها تو دستگاه بمونه یعنی دکتر اونجوری میگفت حتی تصور اینکه به ماه هشتم برسم برام سخت بود.مدیون دعاهای تک تکتونم اون روزهای سخت وجود شماها خیلی بهم ارامش داد.دعا میکنم همه دوستای تاپیک زندگیشون سرشار از آرامش باشه.

@آنالی97  

آنالی جون من تورو هم اون روزها بااون حال بدم وانرژی های منفیم خیلی اذیت کردم ولی تو همیشه سرشار از محبت وامیدبهم روحیه میدادی.بهترین هارو برات آرزو میکنم خواهرمهربونم.ان شالله آرش کوچولوت صحیح وسالم بیاد بغلت وزایمان خیلی راحتی داشته باشی.

خدایا پناهم باش....
مبارکه عزیز دلم به سلامتی و دلخوشی.  😍😘😍😘😍😘

مرسي مامان آتنا جون خدا ني ني شمارو هم سلامت براتون نگه داره.

الان من بايد چيكار كنم؟

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.