2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059311 بازدید | 355309 پست
من برای فرزند اول با همون اقدام اول باردار شدم ولی برای دومی ۴ ساله که در تلاشم و حامله نشدم .همسرم ...

پس حتما باید بره

این که میگن حتما باید با دخول باشه درسته ؟

خداوندا مرا آن ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دیشب خیلی خیار خوردم امروز از صبح سردیم کرده همش زیر دلم رو خط سزارینم و اطرافش تیر میکشه و ...

عزیزم چیزهای گرم مثل خرما بادمجان موز وووومیتونی بخوری. همیشه سعی کن تعادل رو نگه داری 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
اخه گفتن پرولاکتینم بالاست😢😢ترسیدم یه دنیااا ممنون ازت مامان اتنا😍😍 ان شاااله کی میرید  س ...

والا حنانه فکر کنم بذارم انشالله نه هفته برم 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
یه رژیم غذایی داد و قرص دوفاستون و گفت میانه سیکل اقدام کن شب با جوش شیرین واژن رو شست و شو بده و صب ...

میانه سیکل برای کساییه ک پری 28روزه دارن درصد بیشتر خانما 28روزه نیستن ک

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
سلام عزیزم به نظرت جوابش درسته چون بعد یه ساعت مثبت شد ؟این ماه فقط یه بار اقدام داشتم و ماه اوله اق ...

من بارداری اولم بعد یکی دو ساعت تازه هاله انداخت

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
عزیزم تو جواب عکس رنگی مینویسه که باز شده یا نه. جوابش رو بهت دادن؟  گاهی با همون عکس رنگی باز ...

جوابش رو نخوندم انشالله میبرم دکتر ببینم چی میگه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان