2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059311 بازدید | 355309 پست
من سر این اختلاف قیمتا گیج شدم ی خورده!! بیمارستان پاستور نو با بیمه میگه ۳۰۰ بیمارستان کسری بدون بی ...

هدی برو گلستان تو پاسداران

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هدی برو گلستان تو پاسداران

یه بار رفتم!! جاش خوب بود.. باید زنگ بزنم ببینم چقدر میشه هزینش!! اولببینم دکترم قبول میکنه

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
ببین نظر منم اینه که همه ی کسایی که پسر دارن و رعایت کردن رعایتم نمیکردن پسر میشد  واسه همین ا ...

درسته عزیزم من نمونه ای هستم که همه اشو رعایت کرده پس اصلن ناراحت اون اقدام اشتباهت نباش ربطی ب دختر و پسر شدنش نداشته عزیزم 

منم گاهی میگم اگر حرف اطرافیان خیلی اذیتم کرد نهایت دوسال دیگه میرم و ای وی اف میکنم و یک پسرم ب امید خدا میارم ولی اگر تونستم از پس کنایه ها و حرف های خاتوداه شوهرم بربیام که با همین دوتا از دنیای بارداری خداحافظی میکنم من همسرم خیلی خوبه و اصلن جنسیت براش مهم نیست ولی بر عکس خانوادگی پر جمعیتی داره که همشون جنسیتی و فوق العاده دنبال حرف هستن من نگران حرف های اونا هستم نسبت ب خودم بخاطر همین دلم میخاد برم مشاور تا حرف اطرافیان نمونه منو دگرگون کنه.....

درسته عزیزم من نمونه ای هستم که همه اشو رعایت کرده پس اصلن ناراحت اون اقدام اشتباهت نباش ربطی ب دختر ...

آره بابا بخدا جنسیت بچه فقط تا بدنیا بیاد مهمه بعدش عادی میشه

نهایت اینکه خدای نکرده اذیت شدی میری آی وی اف و انشالا خدا بهت یه گل پسر میده این تصمیم خود منم هست

منم فقط همسرم و مادر و پدرش جنسیتی نیستن مطمینم از بقیه حرف بسیار خواهم شنید و از الان تصمیم گرفتم اون قدر قوی و شاد باشم که اصلا حرفشونو حساب نکنم امیدوارم خدا هم کمکمون کنه

بهترینها رو برات آرزو میکنم عزیزم

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
یه بار رفتم!! جاش خوب بود.. باید زنگ بزنم ببینم چقدر میشه هزینش!! اولببینم دکترم قبول میکنه

۳۵۰ هزینش انقدر خوبه کلی وقت میزاره ریز ب ریز همه جای پسرتو نشونت میده کلی حال میده

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
 اروین جان سیر رو حتما باید ناشتا بخوره ؟  با همین برنامه 8 کیلو کم کرد همسرت؟! هل چقدر ...

اره عزیزم صبح به صبح ناشتا میخورد پیاده روی زیاد میرفت روغن نباتی هم کلا استفاده نکردم نه روغن زیتون نه کنجد 

کلا مواد پاستوریزه مثل شیر و بستنی و ماست استفاده نکردم فقط محلی 

فست فود و پیتزا و سوسیس کالباس و غذای رستوران اصلا استفاده نکردم 

عرق شاه تره هم میخورد 

بله عزیزم رژیم داشتم شرمنده دیرجواب دادم نت نداشتم

عزیزم میشه لطفا رژیمتونو بمن بگید لطفا ..خدا حفظ کنه پسرتونو ..و زایمان خوبی داشته باشید .ممنون منتظر جوابتون هستم 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
عزیزم میشه لطفا رژیمتونو بمن بگید لطفا ..خدا حفظ کنه پسرتونو ..و زایمان خوبی داشته باشید .ممنون منتظ ...

‍رژیم#  این هشتکو کلیک کن رژیمارو میبینی

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
ممنونم یاس مهربونم.  چند روز پیش که اومده بودی عکس تخم پرنده رو گذاشتی اولش که خوندم دلم هري ر ...

ای جانم

فدات بشم من مهربانوی زیبادل

😚😚😚

😢🤲🏻یا ربدعای خسته دلان مستجاب کن🤲🏻😢
اتناجون خیلیییییی خوسحال شدم باردارشدیییییی مبارکت باشه عزیزم

ممنون گلم ايشالا که با همبن عکس رنگی زود زود باردار میشی و خبرشو بهمون میدی 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
سلام دوستای مهربونم ممنونم که پیگیر و جویای احوالم بودین حتما اطلاع دارین که جواب سلفری اومده و نی ...

عاطفه جون خداروصدهزار بار شکر که آروم شدی.ما پدر مادرا به خاطر خودخواهی خودمون دلمون دو جنسو میخواد اما اگه ی لحظه به پریا و کیانا و دخترامون فک کنیم متوجه میشیم که هیجی تو زندگی خواهر نمیشه.خواهر انیسه مونسه...خداروشکر شوهر و حانواده شوهر فهمیده ای داری.حالا دیگه با دخترت عشق کن بهش بگو که عاشقشی و از داشتنش خوشحالی

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤