2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059311 بازدید | 355309 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رژیم#  

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
خدا خیرت بده عشقم میشه جواب منو بدی .چای زعفرون شب اقدامو خودتم خوردی ؟؟یا همسرتون؟دوسین چیه چطوری م ...

عزیزم بله باهم میخوردیم چای زعفرون رو با گلاب  و عرق بیدمشک و هل دم میکردم آرامبخش هم هست واسه دوران اقدام عالی میشه، یک قاشق سیاهدانه آسیاب شده ک فوری با سه قاشق عسل مخلوط بشه تا سمی نشه رو درست کردم تو یه ظرف دربسته بود و روزی دو قاشق چای خوری میخوردم  طبیعتش گرمه.روغن زیتون برای تخمک و تخمکگذاری خیلی خوبه یکی از دوستان تاکید ب خوردنش داشت میگفت واقعا رو فولیهام اثر گذار بوده احتمال میدم فولیهای من رو هم  دوتا بالغ کرده بود.شب اقدام فقط یکبار اقدام  و بحالت سجده ای نبود  معمولی بود ولی خب یه ربع پاهامو بالا نگهداشتم و بعد ب سمت راست درازکشیدم فک کنم یکساعت بیشتر نشد...

رژیم#  

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

توعکس شایدکمرنگ افتاده باشه ولی اگه دقت کنید روزسوم هم همینطور ی هاله کمرنگ افتاد.حالا نمیدونم کی تخمک گذاریم هست واقعا گیج شدم.ماه پیش هم گذاشتم ولی ازاین پررنگ ترنشد

توعکس شایدکمرنگ افتاده باشه ولی اگه دقت کنید روزسوم هم همینطور ی هاله کمرنگ افتاد.حالا نمیدونم کی تخ ...

چند سیکلت هستی؟ دوره هات چند روزس؟

مکس خطا داره

کیت مدیکور ، مدی هلث ، مدی اسمارت یکی از اینا رو پیدا کنی بهتره

واقعا؟! دستت درد نکنه بعد نافت نزد بیرون دیگه؟

نه نزد دورش باز شده سوراخش خیلی کوچولو شده اما نزده بیرون

فقط زیاد چسب اطرافش نزن که ممکنه پوستت به چسب حساس باشه

عزیز کم  ممنونم زودتر با پاهای کوچیکت امدي به زندگی مون 
واقعا سیر خوبه؟ ظهری یه سیر رنده کردم با کمی آبلیمو و اینا خوردم دندون دردم بدتر شد

نه همون سیر و بزار با هیچی قاطی نکن.واسه من واقعا کار ساز بود انشاالله واسه شما هم خوب باشه

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
توان طبیعی رو ندارم  مشتاق سزارینم😁

انشاالله هرچی به صلاحته همون بشه😍

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
بچه ها خواهش میکنم جواب بدین من با حساب اولین روز اخرین پری باید هفته هشت رو تموم کرده باشم.دکترم ب ...

عزیزم برای شنیدن ضربان قلب جنین تا پایان ۸ هفته مهلت داری .خیلی جنینها دیرتر قلبشان تشکیل میشه .درضمن سونو از روی شکم گاهی اوقات نمیتونه ضربان و پیدا کنه بهتره  یک هفته ی دیگه سونوی واژینال بدی

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻