2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059311 بازدید | 355309 پست
خانوما موقع بارداري يا ماه اول كه فهميديد ته دهنتون مزه تلخي يا خونرنميدا  من اقدامم دهنم اينجو ...

من داشتم مزه اهن تو دهنم بود

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم مزه اهن تو دهنم بود

اره من الان مزه خونه و اهن داره تو دهنم سمت راست شكمم زيرش درد ميكنه ولي تاريخ تخمك گذاريم نمدونم😔

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
اره من الان مزه خونه و اهن داره تو دهنم سمت راست شكمم زيرش درد ميكنه ولي تاريخ تخمك گذاريم نمدونم😔

منم دهنم تلخ مزه بود

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
منم دهنم تلخ مزه بود

من پريودي قبليم منظم بود اقدام كردم ماه قبل ١٠روز عقب افتاد اين ماه بعد پريم هرروز با روز درميون اقدامم اينجوري شدم تاريخ تخمك گذاريم نمدونم كه برم آز بدم دهنم تلخه و مزه خون و اهن ميده حالا موندم از چيه اينقدر تلخه يهو حالت تهوع ميگيرم😭😭😭اخه متاسفانه رو بو و مزه و اينا خيلي حساسم بيش از حدددد

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

امروز چند پری هستی ؟

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
کیانا جون خوبی؟ نمیدونم چرا همش منتظر جواب آزمایشتم که میگن پسره    

الهی قربونت برم خدا از دهنت بشنوه

برام خیلی دعا کن

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻

با اجازه یatijoooonاقدامشو تو لیست رژیم#   میزارم

بچه ها من 5ماه بود رژیم بودم

لبنیات و ترشی حذف

صبا عسل و سیاه دانه میخوردم با چن تا دونه فلفل سیاه

ماه اخر روزی یدونه موز میخوردیم

چایی کلا نمیخوردیم هرروز هل و دارچین و زنجبیل با خرمای فرااااوان میخوردیم

واسه شوهرم معجون عسل و سیاد دانه و دارچین پسته و گردو و کنجد و بادام و خرنوب و گرده لقاح و جنسینگ😄همرو قاطی کرده بودم روزی ی قاشق میخورد

قرص ولمن کانسپشن و ویتامین ای و سی و فولیک میخورد ازمایششم خوب بود

خودم ماه اخر امگا (3-6-9) و جنسینگ ایرانی و روزای اقدام اسپرین خوردم

یروز درمیان اب هویج میخوردیم

شکممو هرشب با روغن زیتون و گاهی سیاه دانه ماساژ میدادم

زیتون همیشه میخوردیم

من از 3تا9پری شبی دوتا لتروزول خوردم ده پری سونو دادم فولیام 11-14بود بعد دیگه تعطیلات بود تااا 16پریم ک سونو رفتم فولی 14ازاد شده بود و مایع ازادش دیده شده بود راستمم بود...فولی چپ26بود

15ام شبش دوتا hcj زدم

و 16-17ام پری اقدام کردم یعنی 16و 40ساعت بعد امپول

ماه اول خداروشکر باردار شدم و فک کنم همون ک تو سونو ازاد شده بود گرفته چون راستم درگیره و درد دارم😊 راستی بعد پری دوشب بادکش کردم  و اینکه ماه قبل تخم هویج خوردم و کیتمم اصلا رنگ نداشت مدیکور بود و موقع اقدامم جوش شیرین تزریق کردم هر روبار

و شوهرم یخ گذاشت و قهوه هم خورد...اینا جا مونده بود😁😁😁..

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
کیانا جون خوبی؟ نمیدونم چرا همش منتظر جواب آزمایشتم که میگن پسره    

وای منم از صبحی منتظرم بیام ببینم خبر دادی کیانا😍😍😍

امروز چند پری هستی ؟

٢٨پري شدم مال من معمولا٥يا٦روزه بعد اقدامم خون ديدم روشن بود لك ميديدم چن روز  فقط اين ماه عقب افتاد وگرنه٢٠بود

٢٨پري شدم مال من معمولا٥يا٦روزه بعد اقدامم خون ديدم روشن بود لك ميديدم چن روز  فقط اين ماه عقب ...

۲۸ مرداد پری شدی؟

با اجازه یatijoooonاقدامشو تو لیست رژیم#   میزارم بچه ها من 5ماه بود رژیم بودم لبنیات و تر ...

من سمت راستم درد دارم مال تخمك گذاري و اينا ممكنه باشه اقدامم

وای منم از صبحی منتظرم بیام ببینم خبر دادی کیانا😍😍😍

قربون مهربونی همتون برم

ممنونم واقعا