من و همسرم رژیم خاصی نداشتیم، فقط لبنیات به جز پنیر، نوشابه و دلستر و قهوه هر دو حدود یک سالی بود نمیخوردیم، دوماه قبل شروع به اقدام همسرم قرص موتیلیتی بوست خورد و ماه بعدش حجامت ساکرال و ساقین انجام داد چون میگفتن واسه تقویت اسپرم خوبه
دوماهی بود که من هر روز یه قاشق عسل با ۷تا دونه سیاهدانه صبح ناشتا من میخوردم چون طبعم گرم بود و خودم به طور عادی سایز فولیکولام خوب بود میترسیدم بیشتر بخورم، آما همسرم صبح ناشتا و شب قبل خواب یه قاشق عسل با ۲۱دونه سیاهدانه میخورد چون طبعش سرد بود(سیاهدانه باید حتما جویده بشه)
ماه اول اقدام از دکتر طب اسلامی داروی آمادگی رحم گرفتم استفاده کردم و فقط طبق کیت روزی که پررنگ شد و فردا شبش اقدام کردم که نشد، ماه دوم طبق کیت دوباره فقط روزی که کیت پررنگ شد و فردا شبش اقدام کردم و خداروشکر باردار شدم( البته تو ماه های قبل که اقدام نداشتم روزایی که کیت پررنگ میشد سونو داده بودم و فهمیده بودم که کیت و سونو با هم یکی هست، کیت مدیکور)
من مدت زیادی انواع و اقسام قرص هایی که واسه تقویت اسپرم خوب بود میرفتم و میدادم همسری میخورد، ولی بعد ۳ماه که آزمایش میداد تاثیر خاصی نگذاشته بود، اما ماهی که موتیلیتی بوست و بعدش حجامت انجام داد دیگه ماه سومش اقدام شروع کردیم و آزمایش نداد که ببینم چقدر تاثیر داشته اما زود باردار شدم
رژیم#