2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059311 بازدید | 355309 پست
بهترین کار همینه که به توصیه دکترت عمل کنی😌 ان‌شاءالله به وقتش گل‌پسر خوشگلتو صحیح و سالم بغل بگیری ...

دیگه نمیرم دیگه

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظرم نوبتم شه برم سونو ببينم چي ميگه اي خدا😔 توروخدا برام دعا كنيد

بهار جون‌کیسته زبونم لال مرز لاعلاج ک نیست!! می دونی چند نفر رو‌دیدم ک با کیست باردار شدن؟؟؟ خیلی زود برطرف میشه خیالت راحت

@روشناااا        @venisa        @مهسااااااااااا  &nb ...

من سر بچه اولم‌ک‌‌سقط شد‌‌رژیم داشتم معجون ب همسرم‌میدا م خلاصه کلی وسواس ب خرج میدادم ولی بعد سقط ام تصمیم‌گرفتم برای بچه بعدی هیچ‌کاری نکنم!!

سر این نی نی نه من رژیم گرفتم نه همسرم!! من فقط شیر کمتر میخوردم اونم چون زورم میومد برم بخرم.. شوهرم مولتی ویتامین های متعدد مصرف میکرد منم قرص گلای وانس.

جدول چینی رم قبول ندادم تا حالت هم سراغش نرفتم!! شبای مشکوک ب تخمک گذاری کیت گذاشتم و سه شب پشت هم رفتم اقدام!!هفته ای شش روز ورزش میکردم ک ب نظر من بسیار مهم و تاثیر گذار بود...

بعد از سه ماه اقدام باردار شدم..

ب نظر من فقط خداست ک تعیین کنندس!! خودتونو زیاد اذیت نکنید..

من و همسرم رژیم خاصی نداشتیم، فقط لبنیات به جز پنیر، نوشابه و دلستر و قهوه هر دو حدود یک سالی بود نمیخوردیم، دوماه قبل شروع به اقدام همسرم قرص موتیلیتی بوست خورد و ماه بعدش حجامت ساکرال و ساقین انجام داد چون میگفتن واسه تقویت اسپرم خوبه

دوماهی بود که من هر روز یه قاشق عسل با ۷تا دونه سیاهدانه صبح ناشتا من میخوردم چون طبعم گرم بود و خودم به طور عادی سایز فولیکولام خوب بود میترسیدم بیشتر بخورم، آما همسرم صبح ناشتا و شب قبل خواب یه قاشق عسل با ۲۱دونه سیاهدانه میخورد چون طبعش سرد بود(سیاهدانه باید حتما جویده بشه)

ماه اول اقدام از دکتر طب اسلامی داروی آمادگی رحم گرفتم استفاده کردم و فقط طبق کیت روزی که پررنگ شد و فردا شبش اقدام کردم که نشد، ماه دوم طبق کیت دوباره فقط روزی که کیت پررنگ شد و فردا شبش اقدام کردم و خداروشکر باردار شدم( البته تو ماه های قبل که اقدام نداشتم روزایی که کیت پررنگ میشد سونو داده بودم و فهمیده بودم که کیت و سونو با هم یکی هست، کیت مدیکور)

من مدت زیادی انواع و اقسام قرص هایی که واسه تقویت اسپرم خوب بود میرفتم و میدادم همسری میخورد، ولی بعد ۳ماه که آزمایش میداد تاثیر خاصی نگذاشته بود، اما ماهی که موتیلیتی بوست و بعدش حجامت انجام داد دیگه ماه سومش اقدام شروع کردیم و آزمایش نداد که ببینم چقدر تاثیر داشته اما زود باردار شدم

‍رژیم#  

خدایا امیدم فقط تویی...
مرسی عزیزم ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گفت دو هفته است قلب جنین نمیزنه و رشدش روی هفته هفتم متوقف ش ...

عزیزم ب قدری برات ناراحت شدم که اشک تو چشمام جمع شد

خیلی شوکه شدم

ان شاالله همون جور ک دکتر طب اسلامیت گفته باشه و خدا دلتو شاد کنه خبر خوش بهمون بدی😢

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
مرسی عزیزم ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گفت دو هفته است قلب جنین نمیزنه و رشدش روی هفته هفتم متوقف ش ...

ای وای 😢😢😢😢😢😢خیلی خیلی برات متاسفم و از ته دلم ناراحت شدم انشاالله به زودی دوباره باردار بشی و انشاالله به سلامت بغلش بگیری.

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
مهساااا ضربه های نی نی رو کجا حس میکنی ؟

نترس انشاالله که چیزی نیست شاید چرخیده

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
صبح بخیر  بچه ها من خیلی نگرانم.ضربه های نی نی رو خیلی پایین حس می کنم .انگار می خواد بیاد بیر ...

نه بابا عادیه 

دختر اینجوریه روشنا 

نازنین هم میدیدی انگار پاهاش الان میخواد بیاد بیرون 

حتی احساس میکردم پاهاشو وارد ران پای من کرده 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر