2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059311 بازدید | 355309 پست
فدات بشم مهربونم مرسي از دلداريت خداروشكر،انشالله اينبار صاحب يه گل پسر خوشگل ميشي عزيزم،اتفاقا رفتم ...

عالیه عزیزم. انرژی مثبت به خودت بده گلم. عزیزم ایمان داشته باش که به زودیه زود مامان شدی. خیلی خوشحال شدم که در صحت وسلامت کاملی خیلی خوبه گلم. از دعات فوق العاده ممنونم

حتما برو چنتا مرکز ناباروری صحبت کن با مشاورش ببین نظرشون چیه رو این روشای رژیم و سونو اینا اصلا حسا ...

چشم ممنون از راهنماییت پیشنهاد خوبی دادی. ممنون عزیزم ان شاالله که بشه واقعا دلم پسر میخواد. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا اگه کسی واقعا تونسته با آی وی اف تعیین جنسیت کنه و بچش سالم دنیا اومده بگید آدم روحیه میگیره. اگرم مرکزی میشناسید که تو این زمینه موفق هست اونم بگید چون سومی رو یا نمیخوام یا اگه بخوام فقط جنس دلخواهم

دوره ام ۲۸ روزه است.اگه قرص بخورم پریود میشم؟و این ماه نمیتونم اقدام کنم؟

عزیزم اگر قرص اورژانسی مصرف کنی کلا نظم بدنت بهم می ریزه حتی ممکنه روی اقدام ماه بعدت هم اثر منفی بگذاره

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خداروشکر خیلی خوشحال شدم.تا میتونی استراحت کن تو ماه های اول تا جای بچه محکم بشه.

مرسی عزیزم ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گفت دو هفته است قلب جنین نمیزنه و رشدش روی هفته هفتم متوقف شده یعنی دقیقا سه رو بعد از سونوگرافی قبلیم که خودم صداز قلبش رو شنیدم از کار افتاده  خیلی حس بدیه ان شاالله هیچ کس دچارش نشه

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو🌹اللهم عجل لولیک

سلام دوستان اقدام منم بدین شرحه ک:از چند ماه قبل مصرف خرما و هل و دارچین با چایی داشتم چند ماه  هرروز موز میخوردم ماه اقدام از روز آخر پری دوسین خوردم صبح و شب یه قاشق چایی خوری تا اقدام همینطور روغن زیتون صبح و شب یه قاشق میخوردم البته با عرق کاسنی قاطیش میکردم دماغمو میگرفتمو سرمیکشیدم.از چند ماه قبلپسته مویز و فندق میخوردم گردو و بادام حذف کرده بودم لبنیات هم کلهم حذف کرده بودم کیت و سونو استفاده کردم ک کیتم مکس بود بخاطر pco شدنم درست نشون نداد منم سونو رفتم گفت مایع آزاد میبینم و یک تخمک درتخمدان سمت راست ک منم شبش و فردا شبش اقدام رفتم البته سه روز بعدش سمت راستم درد شدیدی داشتم از شب تا فردا حدودای ظهر ادامه داشت دیگه نمیدونم ایا همون تخمکه بود ک آزاد شد یا اینکه کلا آزاد نشد همون شنبه صبح ک رفته بودم سونو شاید اون موقع یه تخمک دیگه درکار بوده ک آزاد شده خلاصه هنوز تو هنگشم البته سونو ک رفتم گفت ضخامت اندومتر فک کنم 9بود ک یک هفته بعدش هم ک سونو دادم همون 9مونده بود بخاطر همین بیشترین شکم ب همون تخمک از قبل آزاد شده روز شنبه هست.قرص آهنو مولتی ویتامین و ویتامین ایی مصرف میکردم ک ب شوهرم هم میدادم میخورد بهش گفتم ک برای تقویتته شوهرم کلا هیچ رژیمی نداشت اصلا روحشم خبر دار نبود من تو رژیمم...گوشت گوسفند کلا مصرف داریم برنجمو کته میکردم کطبعش گرم بشه و کمتر بدنمو اسیدی کنه شب اقدام هم توت فرنگی خوردم ب شوهرم هیچی ندادم ک بخوره فردا شبش هم شوهرم سرمای شدیدی خورده بود ک بزور مجبور ب اقدامش کردم ایشون لبنیات و شیر و ...رو مصرف میکرد خودم دو سه ماه قبلش مصرف میوه های حاوی ویتامین سی رو ب اوج رسونده بودم.ماه دوم اقدام باردار شدم  ک  از حدود چهار روز قبلش اسپرمو ذخیره کرده بودیم  یعنی با شوهرم اقدامی انجام نداده بودیم امیدوارم چیزی از قلم ننداخته باشم و تونسته باشم کمکی کرده باشم ب دوستان.

رژیم#  

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
مرسی عزیزم ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گفت دو هفته است قلب جنین نمیزنه و رشدش روی هفته هفتم متوقف ش ...

وایی عزیز دلم ان شالله ک سرخودتو شوهرت سلامت....

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

شب اقدام چایی زعفرون خوردیم ،هر از گاهی هم دم میکردم میخوردیم.

و جنسیت با جدول چینی نمیخونه. سنم هم با عدد ماهی ک باردار شدم فرد بود 

رژیم#  

تو رو خدا اگه کسی واقعا تونسته با آی وی اف تعیین جنسیت کنه و بچش سالم دنیا اومده بگید آدم روحیه میگی ...

تو نت سرچ کن میبینی خیلیا موفق شدن

وایی عزیز دلم ان شالله ک سرخودتو شوهرت سلامت....

قربونت گلم انشاالله شما و نی نی تون هم سلامت باشید و بسلامت فارغ بشی

البته من فعلا با وجود ناراحتی شدیدم نمیخوام که باور کنم دکتر طب اسلامی هم بهم گفت چند روز قرص خون مصرف کن و کمرت رو روغن کوهان بمال و سویق گندم بخور و توکل کن بر خدا اگر امیدی باشه که هیچ اگر نه خودش از بدنت دفع میشه

حالا توکلم بر خدائه و بیشتر از همیشه از شما و دوستای خوب تاپیک التماس دعا دارم

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو🌹اللهم عجل لولیک
خدا بد نده !ایشالله خوب میشی,چیزی نیست فقط,سعی کن  فعالیت بدنیت زیاد نباشه,نگران نباش,اکثرا ماه ...

عزیزم اصلا فعالیت خاصی ندارم الا کارای خونه،  بله بعد زایمان بهتر میشم ولی خب کلا تپش قلبو دارم متاسفانه.مرسی از لطفت

قربونت گلم انشاالله شما و نی نی تون هم سلامت باشید و بسلامت فارغ بشی البته من فعلا با وجود ناراحتی ...

فدات شم امیدوارم خدا بزودی دلتو شاد کنه و بهترینو زودتر نسیبت کنه

خدا رو شکر هدی جون ایشالا سالم بیاد بغلت 😍😍😍

مرسی عزیزم انشالله ک تا اخرشم همین بمونه.. راسی مریناز جون تو توی چند هفتگی بهت گفتن احتمالا جنسیت پسره؟

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)