2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059137 بازدید | 355302 پست
فدات دوست خوبمممم منتظر خبر خوشتم انشالله سونوت عالي باشه و اين دورانو به سلامت بگذروني😍♥️

مرسی عزیزدام از دعای خوبت...انشاالله برام دعاکن دوست جونیم🥺❤🤲

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

سلام مامانی عزیز

یکی از دوستان بهم گفت تو این تاپیک رژیم تعیین جنسیت پسر و گذاشته شده میشه به منم بگید هرچیزی میگردم پیدا نمی‌کنم تعداد صفحات هم خیلی بالاست

میشه کمکم کنید؟؟؟ ممنون میشم 🌹🌸💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدات عزیزم ایشالا تا آخر امسال همه بچه های تاپیک باردار شده باشن تو عزیز منی😗😗😗

انشاءالله عزیزم انشاءالله ❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻

قربونت برم😘❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
ممنون عشقم ان شاءالله😍 چخبرا میگما امروز ۲۰ دورمم ۱۸ سیکل کیتم هنو مثبت نشده بود امروز باز میزنم ...

ساناز اگه توطول سیکل تخمک بالغ نداری (بایدمطمئن بشی که نداری)باید از محرک استفاده کنی تحت نظردکتر نه سرخود.

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سامي جونم چطوري؟😍كي ميري انومالي؟من پنجم بايد برم 

قربونت برم عشق جون خوبم خداروشکر❤

من هفته آینده باید برم عزیزم

ان شاءالله به امید خدا عیدی امسال خدا بهمون نی نی های صحیح و سالم تو دلمون باشه چی بهتر از این . ان ...

انشاءالله عزیزدلم انشاءالله دل همتون شاد میشه 😘🥰🤲

توکل بخدا عزیزدلم❤

میشه کمکم کنید دوستان عزیز؟؟؟

عزیزم هشتگ رژیم بزن برات بالا میاد رژیم دوستان ونحوه اقدامشون

اخه برا دوستم سونو رفت گفت اصلا شکممو فشار ندادن.سمردم بخدا ممنونم ازت شبنم جون

نباید خودتو محکم بگیری.دفعه دیگ شکمتو شل بگیر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ساناز اگه توطول سیکل تخمک بالغ نداری (بایدمطمئن بشی که نداری)باید از محرک استفاده کنی تحت نظردکتر نه ...

اره ندارم ولی فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم میخام اینماه ک پری شدم خودم لتروزول بخورم شبی دو عدد ماه بعد میرم دکترم..

اینم کیت امروز ک هنوز مثبت نیییس😒😫

https://uupload.ir/files/m6b_۲۰۲۱۰۱۰۶_۱۵۲۴۲۹.jpg

https://uupload.ir/files/hcg1_۲۰۲۱۰۱۰۶_۱۵۲۳۲۵.jpg