2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059287 بازدید | 355309 پست
وای سامی استرس گرفتم.ایکاش دعارو نمیخوندم.دوستمون میگه حتما باید محمد بزاریم اسمشو اگه پسر بشه.وای چ ...

عشقم تو مگه باخدای خودت صحبت نکردی ؟مگه نیت قلبی خودت رو نگفتی؟توبارداری وتا ۱۰ بچه بچه رو محمد صدا میزنی؟خدا از نیت قلبیت باخبره وتصمیم گیرنده خداست....

من هم دقیقا همین کارو کردم ونیتم روبخدا گفتم...

اگه بگی اسمش رو محمد میزارم وبعد نزاری اون خدا قهرش میگیره....

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
عشقم تو مگه باخدای خودت صحبت نکردی ؟مگه نیت قلبی خودت رو نگفتی؟توبارداری وتا ۱۰ بچه بچه رو محمد صدا ...

وااای استرس گرفتم.چرا گفتم چون من واقعا نمیتونم بزارم.خدا خودش کمک کنه.تا الان نخونده بودم ایکاش امروزم نمیخوندم.هرچند معلوم نیست اصلا پسر بشه یا نه.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره همینه عزیزم....والا اینجا بچه ها گفتن میشه توبارداری وتا۱۰ بچه بچه رو محمد صدا زد وبعدش هر اسمی ...

باشه عزیزم چقدر خوب من فک کردم دیگه حتما اسمش باید محمد باشه .💞

خدایا ممنونم ازت بی نهایت سپاس گذارم انشالله قسمت همه دوستانم :مرضیه،ستایش،خانوم اقایزدان، آرمان،مامان روشا،زینتیار،ایمان،مهریماههه،بهارین،لیاسا سنا عسل،اشکدوسایقم،الارابانو،الیم،رکژان،آرزو 5889 رکسانا،زینب،گل حسرت،لوبیا،پونه،هلیا،ونوس،یثسنا، فاطمه،آوا اوین،انیل ادل،رزااااا،زهرا دارابی،شبنم،آریو بزرن،نازی94،خودمونوعشقه،شبنم،پوری،ببعی،چاروانم، فرشته،مامان فرشته63،افتابگردون،رز79،علیسانم،و همه اونهایی که یادم رفت   انشالله ب زودی تیرکرشون آبی بشه و فرزندی سالم و صالح و عاقبت بخیر داشته باشن الهی امین   
وااای استرس گرفتم.چرا گفتم چون من واقعا نمیتونم بزارم.خدا خودش کمک کنه.تا الان نخونده بودم ایکاش امر ...

ببین تو به خدا صادقانه گفتی که تا ۷ بچه یا ۱۰ بچه بچه رو محمد صدا میزنی وبعد این تصمیم گیرنده خداست...

اگه میگفتی خدایا من محمد صدا میزنم وبعدش که مشخص شد پسره میگفتی نمی تونم اون وقت بد میشد...

الان توکار بدی نکردی وخدا ازنیت قلبیت خبر داره...

من هم دقیقا شرایط تورودارم نمی تونم محمد بزارم وبا خدای خودم صحبت کردم وخدا از نیت قلبیم خبرداره  تصمیم گیرنده خداهست .....

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
وای سامی استرس گرفتم.ایکاش دعارو نمیخوندم.دوستمون میگه حتما باید محمد بزاریم اسمشو اگه پسر بشه.وای چ ...

عزیزم همینجوری ک سامیار عزیز گفتن درسته ...اگه نیت کنی اسمشو بزاری محمد و بعدا ک ب دنیا اومد اسمشو تغییر بدی خدا قهرش میگیره...شما گفتی اگه بچم پسر باشه تو بارداری و  10روز اول ب دنیا اومدنش بهش میگم محمد اینجوری اشکال نداره ..استرس نداشته باش 🙏🙏🌼

خدایا ممنونم ازت بی نهایت سپاس گذارم انشالله قسمت همه دوستانم :مرضیه،ستایش،خانوم اقایزدان، آرمان،مامان روشا،زینتیار،ایمان،مهریماههه،بهارین،لیاسا سنا عسل،اشکدوسایقم،الارابانو،الیم،رکژان،آرزو 5889 رکسانا،زینب،گل حسرت،لوبیا،پونه،هلیا،ونوس،یثسنا، فاطمه،آوا اوین،انیل ادل،رزااااا،زهرا دارابی،شبنم،آریو بزرن،نازی94،خودمونوعشقه،شبنم،پوری،ببعی،چاروانم، فرشته،مامان فرشته63،افتابگردون،رز79،علیسانم،و همه اونهایی که یادم رفت   انشالله ب زودی تیرکرشون آبی بشه و فرزندی سالم و صالح و عاقبت بخیر داشته باشن الهی امین   
باشه عزیزم چقدر خوب من فک کردم دیگه حتما اسمش باید محمد باشه .💞

نه عزیزم این دعایی که دوستمون داد گفت احتیاج نیست حتما ...وبعد یکی دیگه از دوستان گفت اقوامشون نیت کرد توبارداری وتا ۱۰ بچه بچه رو محمد صدابزنه وبعدش اسمی که خودش گذاشته....

ماهم که صادقانه به خدا گفتیم نیت قلبیمون رو وخدا از قلب بنده هاش خبر داره وتصمیم گیرنده خداهست❤

خانوما کدوم صفحه در مورد روز تخمک گذاری و کیت صحبت شده؟

عزیزم هشتگ رژیم رو بزن رژیم بچه ها برات بالا میاد با کیت وتخمک گذاری

ببین تو به خدا صادقانه گفتی که تا ۷ بچه یا ۱۰ بچه بچه رو محمد صدا میزنی وبعد این تصمیم گیرنده خداست. ...

باشه عزیزم.ممنون

از اونموقع ده بار گفتم عجب غلطی کردم🤣🤣🤣

من برا اینطور چیزا خیلی زود استرس میگیرم.توکل به خدا به قول تو خدا نیت منو میدونه

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
باشه عزیزم.ممنون🙏🌹

عزیزم جای سرچ باید رژیم# بزنیم ؟؟؟برای دیدن رژیم دوستان 

سلام دوستان وقتتون بخير 

من تو اقدامم پري هام نامنظم بود رفتم دكتر پرژسترونم داد 

اوكي شدم ولي گفت يبار ديگم مصرف كنم طبق برنامه اي ك گفت ادامه بدم بايد چهاردهم پريود ميشدم اما من ششم پريود شدم دوازدهمم پاك شدم  ديگه قرصه رو نخوردم بيخيالش شدم  حدود 7 روز ديگه بايد پريود بشم ولي پريشب  يهو دلم درد گرفت مثل پريوديم ولي ضعيف بود دردا ميگرفت و ول ميكرد اخر شب با دستمال ك خودمو خشك كردم توي ترشحاتم ك بي رنگ بود ي باريكه خون  قهوه اي ديدم گفتم شايد قراره پريود بشم ك نشدم دردشم دوروز بود پريودم نشدم و ديگم خون نديدم  راستش يكم نگرانم اطلاعي داريد از اين موضوع

باشه عزیزم.ممنون از اونموقع ده بار گفتم عجب غلطی کردم🤣🤣🤣 من برا اینطور چیزا خیلی زود استرس میگی ...

اره عزیزم خدا نیت مارو میدونه وهنوزجنسیت بچمون مشخص نیست تصمیم گیرنده خداهست توکل بخدا 🤲🏻❤

بزن رو رژیم ابی میاد برات

میزنم رو رژیم آبی بعدا بیشتر از 200تا رژیم میاد اما وقتی میزنم برو ب پست چیزی نیس در رابطه با رژیم بیشتر صحبتهای دوستان هست عزیزم 🤔🤔🙏🌼