2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059142 بازدید | 355302 پست
😘😍🤲🏼💜

😘😘😘❤❤❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاشما می تونید وارد اطلاعات کاربریتون بشید؟

چرا من نمی تونم؟

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
شیرو از کجا بفهمم بهش میسازه؟وزن گیریش خوبه اگ بادگلوشو بگیرم بالا نمیاره و دلشم درد نمیگیره گاهی پ ...

با توجه به وزنش بگير ديگه سايز پوشك رو 

من هميشه يه كوچولو بزرگتر ميگرقتم راحت باشه پاهاش نبره يا تنگش نشه اذيت بشه 

شيرخشك اگه يبوست يا اسهال نشه يني بهش ميسازه من نان دادم يبوست شد بعد ببلاك دادم خوب بود البته من بيشتر شير خودم رو ميدادم 

باد گلو هم نزنه يه وقتايي موردي نداره يني هوا نرفته تو شكمش

دلدردم طبيعيه دكتر دختر من ميگفت ٣،٤ ماهه اول تولد به خاطر تكامل روده هاشون يه وقتايي دلدرد ميشن من به دخترم وقتايي كه شديد ميشد دلدردش يكمي عرق نعنا و نبات ميدادم اب رو اتيش بود 

شبنم چنتا سوال 

ميدوني قند خون نرمال تو بارداري قبل و بعد غذا بايد چند باشه؟ من امروز ناشتا ٩١ بودم 

تو ٣ ماهه اول نزديكي داشتي؟؟ 

اولين سونوگرافي رو چند هفته رفتي؟؟

با توجه به وزنش بگير ديگه سايز پوشك رو  من هميشه يه كوچولو بزرگتر ميگرقتم راحت باشه پاهاش نبره ...

آهان اوکی.وزنشو ک نمیدونم‌یباره ۱۰روز دیگ ک بردمش واسه واکسن وزنشو ببینم چند شده.

قبل صبحانه باید زیر ۹۰ باشه.فکر کنما بعدش انگاری زیر ۱۲۰.انقدر قندمو چک‌میکردم ولی یادم نیس🤔

من‌ رابطه داشتم تا ماه ۴ولی خ کم.خ میترسیدم .عمیق نباشه طوری نیس.

اولین سونو رو ۸هفته و ۳روز رفتم یعنی ۸هفته و ۱روز رفتم نینی ۸هفته و ۳روز بود

سونو رو زود نرو یهو جنینو نمیبینه

ایشالا میری گل پسرتو میبینی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ممنون قربونت برم انشاءالله توهم خیلی زود به مراد دلت برسی😘❤🤲🏻

ممنون عزیزم

خدایا شکرت......🥰من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان،هی چرخ بزن در من و دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دوقلب دارد ضربان⁦❤️⁩⁦❤️⁩🤰👶.
عزیزم تو میتونی وارد حساب کاربریت بشی ؟من چرا نمی تونم وارد اطلاعاتم بشم؟

نه منم زدم نشد

خدایا شکرت......🥰من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان،هی چرخ بزن در من و دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دوقلب دارد ضربان⁦❤️⁩⁦❤️⁩🤰👶.
نه منم زدم نشد

خوب خیالم راحت شد فکر کردم مشکلی پیش اومده برای کاربریم پس کلا از سایته .

آهان اوکی.وزنشو ک نمیدونم‌یباره ۱۰روز دیگ ک بردمش واسه واکسن وزنشو ببینم چند شده. قبل صبحانه باید ز ...

به سلامتي ، ايشالا واكسنش راحت باشه و اذيت نشه 

اره الان پرسيدم گفتن قبل صبحانه زير ٩٠ يك ساعت بعد صبحانه زير ١٠٨ 

حالا نميدونم درسته يا نه 

مرسي ايشالا ❤️

سلامممم به همه دوستای گلم امروز جواب ازمایش رو گرفتم بتا بیشتر از ۲۰۰بود قسمت همتون انشاالله😍😍

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭