2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059137 بازدید | 355302 پست
من پارسال یکی گرفتم خیلی با نمکه به قول شما تپلی و دوستداشتنی  بالای کمده گهگاهی میرم یواشکی نگ ...

امیرعلی جون انشاءالله سال دیگه ماه صفر امیرعلی اون لباسی رو که امروز خریدی تنش کرده وعروسکی که پارسال خریدی تودستشه مشغول بازیه 🥰🤲🏻❤

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
عزیزم امیدت را ازدست نده آدمی به امید زنده است منم پارسال عروسک خریدم  امروز بعدظهر هم میرم ی ...

ممنون از دلگرمیت .من هیچ وقت ناامید نمیشم ولی انتظار بد دردریه و من خیلی وقته این درد رو دوشمه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=157701443]مامان ستایش عزیز امروز صبح که بیدارشدم اول به فکرتو افتادم بی بی زدی؟خیلی دعات کردم ...

مامان ستایش عزیز شاید حکمتی توکار هست که ای وی اف به تاخیر افتاد انشاءالله مشکل تیروئیدت خیلی زود حل بشه خواهرم و خیلی زود به مراد دلت برسی ❤🤲🏻

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
بچه هاااااا  به شوهرم امروز گفتم زود بياد بريم عروسك بخريم  مادرشوهرم مريض شد بردش& ...

پانیذ عزیزم نیت قلبی مهمه خواهر انشاءالله به امید خدا  سال آینده توهمچین روزی پسرت داره با عروسک بازی میکنه❤🥰🤲🏻

بچه هاااااا  به شوهرم امروز گفتم زود بياد بريم عروسك بخريم  مادرشوهرم مريض شد بردش& ...

ببخشید عروسک برا چی؟؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
ببخشید عروسک برا چی؟؟؟

دوستان عزیزم اعتقاد دارن اگه۱۳صفر یه عروسک یا یه تیکه لباس پسرونه بگیری سال دیگه گل پسری یا تو دلته یا تو بغلت...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
غزال حون نمیش مشخص کرد بدناباهم فرق داره...براشیردهی دمنوشی چیزی نمیخوری؟من خودم شیردهی پریودمیشم خا ...

ن دمنوش نخوردم.انتظار نداشتم انقد زود پریود شم ولی خب بهتر اینجوری حواسمو بیشتر جمع میکنم باز کار دست خودم ندم😅

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
ممنون از دلگرمیت .من هیچ وقت ناامید نمیشم ولی انتظار بد دردریه و من خیلی وقته این درد رو دوشمه  

میدونم مامان هدیه جون 

هرماه که اقدام دارم از بعد پاکی تا تخمکگذاری یه جور فشار و استرس دارم تازه بدتر از اون از تخمکگذاری تا موعدپریود 

بعدی یه جور دیگه 

بعدش هم که پری میاد که دنیا پیش چشمم سیاه میشه 

فقط خودمو دلداری میدم میگم خدا به داد دل اونا که اصلا بچه ندارن و منتظرن برسه 

خدا دامن همه را سبز کنه 

چشم من وشما و بقیه دوستان را هم با یه گلپسر سالم وصالح روشن کنه انشالله

انشالله انشالله  همینطور سامیار جون شما

ممنون عزیزدلم انشاءالله 😘😘😘❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدونم مامان هدیه جون  هرماه که اقدام دارم از بعد پاکی تا تخمکگذاری یه جور فشار و استرس دارم ت ...

ان شاءالله الهی آمین . 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

@jigar_shosho  شبنم جان کجایی بیا ی خبر از خودت بده چند روزه نیستی ها 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم بخاطر زیباترین معجزه ی زندگیم  دوست دارم خداجونم  .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم..❤🙏
خریدم خیلی هم خریدم  ببینم شوهرم میبره عوض کنه شماره بزرگتر بگیره البته چند دست شو بتونم عوض ک ...

ماشالله این همه لباس همه هم ۱؟؟ برا بچه بعدی استفاده میشه بخدا نصف شون هم تنش نمیکنی 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
الهام گفت چهل روز به بعدش داره شماره یک تنش میکنه اعظم عکس اریا و رو با تشکش برام بفرست ببینم

عزیزم هستی برات بفرستم؟؟

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان