2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059188 بازدید | 355302 پست
کجا هست نمیدونم 

https://ninisite.co/discussion/topic/4719021/چگونه-پسر-دار-شویم-مهمترین-نکته-شناخت-بدن-و-تعداد-اقدام-بالا-در-بازه-تخمک-گذاری?postId=157208275

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
کجا هست نمیدونم 

بیا اینجا

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیا اینجا

مرسی 🌹 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

شانسه منه امشب هیچ کس نیست 😔

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
شانسه منه امشب هیچ کس نیست 😔

عزیزم من زیاد به کیت اعتماد ندارم ولی طبق شنیده هام در مورد کیت من باشم دم صبح اقدام میکنم دوباره فرداشبم اقدام میکردم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
عزیزم من زیاد به کیت اعتماد ندارم ولی طبق شنیده هام در مورد کیت من باشم دم صبح اقدام میکنم دوباره فر ...

مرسی عزیزم لطف کردی والا با همسرم که برنامه داشتیم امشب یه اقدام بریم توکل بخدا الان چند روزه درخواست زده هی میگم صبر کن 

آره عزیزم، خودتو با چیزی سرگرم کن خیلی بهش فکر نکنی

باشه الی جون ممنون عزیزم😘😘😘❤❤❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

سلام بانو جان من تعریف تایپیکتونو خیلی شنیدم من فک کنم چهل روز دیگه میحوام برابچه دومم اقدام کنم یه دخترناز دارم میخوام اگه خدا بخواد پسرداربشم.از این دوره کیت گذاشتم روز 12 و13 کیتم مثبته میتونی راهنماییم کنی که چیکارکنم نمیدونمم چه صفحه هایی رو بخونم که کمکم کنه که مزاحم شما نشم.ممنون اگه راهنمایی کنین.

مرسی عزیزم لطف کردی والا با همسرم که برنامه داشتیم امشب یه اقدام بریم توکل بخدا الان چند روزه درخواس ...

پس با توکل به خدا اقدام کن ان شاءالله گل پسرت تو راهه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
پس با توکل به خدا اقدام کن ان شاءالله گل پسرت تو راهه

ممنون 

دیگه مثل قبل هیچ امیدی ندارم امیدم خداست 

سلام بانو جان من تعریف تایپیکتونو خیلی شنیدم من فک کنم چهل روز دیگه میحوام برابچه دومم اقدام کنم یه ...

سلام بانو خیلی کم میاد تاپیک..

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
سلام فرشته جونم قربون دل مهربونت عزیزم  سلامت باشی گلم😘😘اره راحت شدم خدا همه باردارامونو کمک ...

عزیزی شما...

ای جوون پس رکورد پسر اعظمم زدی 😅😅😅.ماشالله بهش عزیزم حتما هر روز اسپند دود کن واسش و۴قل بخون...مریم موقع شیر دادن به پسرت واسه منم دعا کن خدا یه نگاهی به دل ماهم بندازه عزیزم....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار