2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3059181 بازدید | 355302 پست
سلام عزیزم .آخه اون هفته ۳شنبه انقباض داشتم یکم پیشم قلمبه شدو تکون میخورد یکم دردم گرفت میترسم.ال ...

شبنم جون ایناماه درده سراغت میاد فداتشم...بنظرم حتمن بخور

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

شما برای ترک پوستی چی استفاده کردین ؟ @امیدوار4873     @jigar_shosho     ...

الی جون من شکمم یه ذره ترک نخورده حتی. تواین بارداریم ک شکمم تیزه. و بیشتر پوست کش اومده..ولی روعن زیتون و روعن نارگیل هیلی خووبه ..ماستلااگ اصل باش خیلی خوووبه این مارکونشنیدم

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دکترم ی چی نوشت اسمشو میرم میبینم میگم همشم با روغن زیتونو اون روغنه چرب میکنم ولی آخرش یکم زدم

زیر دلم ی چندتایی زده😞زیاد نیس ولی اینجور ک من چرب میکردم ی دونه هم نباید میزد😐

شاید پوستم حساسه.ماستلا ک خوبه. منم باید همونو میگرفتم.واسه بچم ک رفتم بهداشتیاشو ماستلا بگیرم همشون ۱ماه وقت داشت.گفت تحریمیم دیگ نمیاد اینا از قبله

تو اگ پیدا کردی همونو بگیر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مریم کجایییی عزیزم دلم پیشته؟!

چطوری مژی؟

مرمر رفته گل پسرشو با زور بیاره😁

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چطوری مژی؟ مرمر رفته گل پسرشو با زور بیاره😁

😅😅

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
خیلی ممنون عزیزم همچنین شما نینی تو سالم و بموقع بغل بگیری انشالله مژگان جون دکتر گفت مهم تاریخ سنو ...

مریم جوون چطوری گلم...

چیکارکردی؟؟زایمان کردی به خیروخوشی...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
مریم کجایییی عزیزم دلم پیشته؟!

سلام مژگان جون ، شما هم طبیعی هستین ؟!؟ 

فک کنم بعد از مریم نوبت یاسی بعد شما و بعد شبنم و بعد هم من ! 

ان شاالله مربم جون به راحتی بار شیشه اش رو زمین بزاره بعد هم بقیه مون! 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
سلام اعظم جون خدبی؟سرکازمیری دیگ وقت نمیکنی بیای؟دخترگلت خدبه؟محمدعلی چطوره؟؟

سلام عزیزدلم آره خیلی سرم شلوغه درگیر مشکلات کاری هستم 

محمدعلی که طبق معمول هر دفعه یه اذیت هایی داره نازنین رو هم نداشتم مدرسه بره 

تو چطوری عزیز دلم؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام اعظم جون خوبی عزیزم؟گل دخترت گل پسرت خوب هستن؟آقا پسرت الان چندماهشه؟ خیلی خوشحال میشم وقتی دو ...

سلام عشقم این چه سوالیه مگه میشه تو رو فراموش کنم مهربونم؟

پس به امید  خدا این ماه گل پسری اومده توی دل مامانش ان شاءالله 

محمدعلی بسلامتی فردا ده ماهش تموم میشه ولی خب خیلی اذیت میکنه دو کیلو کم داره نسبت به نمودار رشدش 

دخترم خوبه. تو خودت خوبی ؟کارات روبراهه؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام مژگان جون ، شما هم طبیعی هستین ؟!؟  فک کنم بعد از مریم نوبت یاسی بعد شما و بعد شبنم و بعد ...

سلام عزیزم خوبی؟

بله منم طبیعیم😰😰😰😰

خیلی نگران مریمممم دلم پیششه الهی بسلامتی زایمان کنه

هزارماشاءالله بزنم به تخته این ماه نی نی پشت سرهم داریم خدا کنه همه بسلامتی ودلخوش بارهامونو زمین بزاریم خدا به هممون رحم کنه ایشالا

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋

ماستلا از همه بهتره که منم پیدا نکردم 

ایرانی هیدودرم گرفتم ،روغن کنجد  و زیتونم میزنم 

میگم میشه بعد از حاملگی شکم و لیزر کرد تا خط هاش بره ؟

سلام عزیزم خوبی؟ بله منم طبیعیم😰😰😰😰 خیلی نگران مریمممم دلم پیششه الهی بسلامتی زایمان کنه هزار ...

الهی آمین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پس اگر طبیعی هستی ! تاریخ های من و شما دقیقا یکیه !!! اگر از تیکر خودم با حساب سونو دوروز کم کنم . میشه دقیقا مثل مال شما . 😉

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫